Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

I Kvickly Helsingør får medlemmerne mulighed for at være med til at bestemme: Vær med til at bestemme, hvad der er vigtigt i din butik

Send dit forslag til, hvad du gerne vil have Kvickly i Stjernegade til at prioritere til varehuschef Henrik Madsen. Foto: Lars Johannessen.

BUTIKSLIV: I Kvickly Helsingør får medlemmerne noget at "skulle have sagt". Om det er mere grønt på hylderne, flere lokale initiativer for handlen i Helsingør, mere fokus på klimadagsordenen eller noget helt fjerde. Da Kvickly Helsingør er ejet af medlemmerne,  kan du  få noget at skulle have sagt, hvis du har et Coop-kort og er tilknyttet butikken som medlem. Det gør du ved at give dit besyv med til årsmødet, oplyser formand for Kvickly Helsingør Jørgen Andersen.

Annonce

Deltag via appen

Årsmødet foregår  tirsdag 20. april fra klokken 19 – 20. Da situationen med corona spænder ben for, at medlemmerne kan mødes, har Coop for at sikre, at medlemsdemokratiet, udviklet en digital platform, som giver medlemmerne mulighed for at deltage i deres lokale årsmøde hjemmefra via Coop app’en.

- Vi ville helst have mødtes fysisk med medlemmerne men jeg er glad for, at vi er lykkedes med at nytænke vores medlemsdemokrati, så medlemmerne kan deltage digitalt og få indflydelse siger formand for Kvickly Helsingør Jørgen Andersen.

Annonce

Vær med til at bestemme

Som medlem kan man holde øje med ”Din butik” i Coop app’en for nærmere information. Som medlem kan du tilmelde dig enten i kiosken i butikken - eller via Coop app’en.

- Brug mødet til at få svar på dine spørgsmål og til at komme med dine ideer til Coop og din butik. Har du forslag, der skal på dagsordenen, skal de være formanden i hænde senest en uge før årsmødet. Aflever dit forslag i butikken eller send det til varehuschef Henrik Madsen på: henrik.madsen@kvickly.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

93-årige Arne Magnussen lancerer sit syvende puslespil fra lokalområdet: Velkommen til Snekkersten set fra oven

Lokalavisen Nordsjælland

Efter corona: Hvordan skal vores byer genopstå?

Annonce