Annoncørbetalt indhold

Jul på Helsingør Nordhavns Restaurant KAJ

Foto: Christian Dam
Annonce

Der er nu åbent for bestilling af julefrokost på Restaurant KAJ, på Helsingørs Nordhavn. Årets julefrokost-menu er traditionel med et tvist, og serveres ”family style” på fade og tallerkener ved bordene.

”Vi går ind for at julemad skal smage af julemad. Vi serverer naturligvis de gode klassikere, og så tilsætter vi lidt ekstra finesser til hele molevitten. Min faglige filosofi har jeg adopteret fra det franske køkken, som i al enkelthed går ud på, at hver mundfuld skal føles som en lille eksplosion af lykke,” fortæller Restaurant KAJ’s køkkenchef Thomas Kragelund.
Annonce

Om køkkenchef Thomas Kragelund

Køkkenchefen har blandt andet været med til at starte københavner-restauranten ”Bistro Boheme” op og ”Address” i Tuborg Havn, og nu drysser han altså sit tryllestøv ud over Restaurant KAJ i Helsingør.

Det er Thomas Kraglund der sammensætter og udvikler årstidernes skiftende menuer på Restaurant KAJ, med udgangspunkt i sæsonernes friske råvarer.

Han er oplært i den gamle grundskole indenfor madlavning, og tilbedereder alt fra bunden med inspiration i det franske køkkens fokus på kvalitet og smag.

Annonce

Julemenuen på KAJ’en

Restaurant KAJ’s julemenu har Thomas Kragelund sammensat af alle de bedste klassikere som sild, lun hjemmelavet leverpostej, panerede rødspætter, flæskesteg og ris a la mande. Hertil serveres udvalgte delikatesser som smagfulde sønderjyske kålpølser og saftige irske lammeculotter.

”Med fare for at sætte min beskedenhed over styr, så serverer vi en julefrokost i topklasse. Vi har sammensat menuen af alt det bedste julen byder på, og der er ikke sparet på noget. Jeg kan garantere for, at vores gæster får smag for pengene,” fortæller Thomas Kragelund.

Der er plads til både større og mindre selskaber i restauranten, og både private og virksomheder kan booke bord til julefrokost i hele november og det meste af december måned – til og med 2. juledag.

Annonce

Stemningsfulde omgivelser

Den ny-istandsatte Restaurant KAJ åbnede 8. april i år på Helsingørs Nordhavn i Kronborg Havbads gamle lokaler, i samme bygning som Helsingør Sejlklub holder til. I restaurantens stilfulde lokaler er der plads til 120 spisende gæster i vinterhalvåret - og endnu flere i sommermånederne.

Fra restaurantens udestue er der direkte kig til skibene i havnen, som ligger side om side og vugger i  Øresund. Herfra kan solnedgangen nydes på nært hold, ligesom den magiske stemning af Helsingborgs blinkende sky-line når mørket falder på.

Book årets julefrokost for familie, venner og kollegaer på Restaurant KAJ’s hjemmeside eller ring og bestil her:

Annonce

Adresse: Restaurant Kaj

Strandpromenaden 6 – 3000 Helsingør

(+45) 4920 2045

Hjemmeside: kaj.dk

Annonce

Åbningstider / alle dage – året rundt

Søndag til torsdag 12.00 – 20.00

Fredag og lørdag 18.00 – 21.30

 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce