Annoncørbetalt indhold

Julens hyggelige åndehuller

Foto: Rishi@happyliving.dk
Annonce

Du kender det jo godt! Du er rundt og juleshoppe julegaver til store og små, og pludselig får du lyst til at hvile fødderne og få en dejlig varm kop kaffe eller gløgg. Heldigvis har Helsingør mange små hyggelige steder. Vi har samlet en buket af cafeer i Helsingør, der kun venter på at kræse om dig.

Annonce

Gløgg og belgiske vafler med syltetøj og flormelis

Lagoni Kaffebar ved Simon Spies Plads og Svingelport er landskendt for Helsingør’s bedste gløgg. I år gentager de succesen og tilføjer en lækker Belgisk vaffel med syltetøj og flormelis. Så er julestemningen komplet.

Til ungerne laver de varm kakao med flødeskum og skumfiduser eller en varm solbærsaft. Juleaften er der åbent til klokken 15.00 og nytårsaften til 15.00

Lagoni Kaffebar giver mulighed for at sige glædelig jul og godt nytår til de personer, man har kær.

Lagoni Kaffebar

Svingelport 3 - Simon Spies Plads

3000 Helsingør

Hjemmeside: www.lagonikaffebar.dk/

Annonce

Julekanel latte med hjemmebagt æbletærte med marcipan

På hjørnet af Stengade og Hovedvagtstrædet finder du JFK. De er kendt for deres veltillavede kaffe, the, kakao, friskpresset juicer & smoothies men også andre kolde drikke som istea, og iskaffe. Er du sulten kan du vælge mellem forskellige sprøde sandwiches og lækre cheesecakes og brownies.juicer, smooties og sandwich.

Her i juletiden går de all in på en meget indbydende æbletærte med marcipan. For at gøre oplevelsen ekstra god anbefaler de en julekanel latte. Vil du have lidt ekstra kan du prøve deres helt særlige gløgg med hjemmebrændte honningmandler.

JFK

Stengade 52

3000 Helsingør

Telefon: 52 13 12 52 & 53616640

Hjemmeside: www. jfk.coffie

Annonce

Glögg og hjemmelavede æbleskiver. Juleøl og varm chokolade til børnene

Lige fra første dag har Cafe Kaisers målsætning været at skabe en hyggelig og god stemning for deres gæster. De bestræber sig på at forkæle deres gæster med lækker mad og god betjening.

Her i juletiden går Cafe Kaiser i total julestemning og serverer hjemmelavet Glögg og æbleskriver. Der er selvfølgelig også juleøl og for de mindste er der dejlig varm chokolade.

Mangler du et sted at holde jul, står Cafe Kasier klar. De holder jul sammen med dem, der ikke har et sted at fejre højtiden.

Cafe Kaiser

Stengade 35

3000 Helsingør

Telefon: 48481414

Hjemmeside: www.cafekaiser.dk

Annonce

Hjemmebagte kager, julegodter og dejlig varm glögg

Der er altid lunt og dejligt hos Miss Coffee i Stengade i Helsingør. Sådan har det væres siden Miss Coffee åbnede dørene første gang i 1999. Julemåneden i år er ingen undtagelse. Miss Coffee har gang i de hjemmebagte brunkager og julegodter til den økologiske kaffe.  Jule-gløggen er naturligvis også på kortet i december måned. Hvis sulten er stor er der mulighed for at bestille en af de lækre frisksmurte bagels.

Har du børn med, er der en særlig god grund til at besøge Miss Coffee i december måned. De giver nemlig en gratis bamse til alle kunder med børn.

Miss Coffee

Stengade 17

3000 Helsingør

Telefon: 49 20 35 94

Hjemmeside: www.cafemisscoffee.dk

Annonce

Julegløgg og kager både indendørs og undendørs under varmelamper

Hos Vivaldi har de pyntet op til jul. På den hyggelige cafe for enden af Stengade, lige ved indgangen til Bycenteret kan du nyde deres juleglögg og kager. Du kan selv vælge om du vil sidde indendørs i cafeen eller du vil sidde udendørs under varmelamperne og kigge på travlheden i gaden. Cafe Vivaldi har naturligvis også  flere forskellige juleøl både på flaske og fad. Og til de mindste? Ja, der har Vivaldi sørget for varm chokolade.

Cafe Vivaldi

Stengade 9

3000 Helsingør

Telefon: 49 26 00 38

Hjemmeside: www.vivaldihelsingor.dk/

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce