Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Lærerne skal have visir og PCR-test med i skoletasken

Der kommer igen liv i Skolen på Bymidten, hvor lærerne også skal fokusere på at holde afstanden mellem de forskellige klasser, når der er frikvarter. Arkivfoto: Lars Johannessen
Mundbind må ikke bruges af lærerne, så på mandag har de fleste formentlig visir med på arbejdet.
Annonce

SKOLESTART: Mens resten af landet stor set over en kam pålægges at bruge mundbind i forskellige sammenhænge, så er der et enkelt sted, hvor de faktisk er bandlyst.

Det gælder i skolen, hvor lærere, pædagoger og øvrigt personale ikke har ret til bære mundbind, for ikke at gøre det for svært for eleverne at forstå dem.

Derfor vil langt de fleste undervisere, der vender tilbage på mandag formentlig have visir på. Inden lærerne møder på arbejde vil de fleste formentlig også have været forbi et testcenter. Det er nemlig en klar opfordring, at de medtager en PCR-test.

Der er langt fra sidste gang lærerne skal testes. Et krav i forbindelse med genåbningen er at kommnerne skal tilbyde to ugentlige kviktest til lærere, pædagoger og øvrige medarbejdere, der har fysisk fremmøde.

Skolens personale vender også tilbage til en arbejdsplads, der ganske vist ligner sig selv, men har fået en helt ny form. Opgaver som at hjælpe de mindste elever med at holde en god håndhygiejne, at holde sig selv og eleverne i afgrænsede områder og at gøre rent næsten konstant, hvad enten det drejer sig om dørhøjtånd, skoleborde, skraldespande eller toiletter bliver opgaver der skal udføres før man kan begynde at tænke på undervisningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce