Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Lisa forudså  det for et år siden: Torsdag blev drømmen opfyldt - og efter to minutter var det forbi

Det var været en mangeårig drøm for Lisa Gram Forsberg at komme med i Løvens Hule. Nu er det lykkedes. Foto:  Lars Johannessen.
Selv om det kun blev til to minutters skærmtid, og selv om hun fik fem gange "jeg er ude", så synes Lisa Gram Forsberg at hun fik en virkelig god oplevelse ud af at stille op i investorprogrammet Løvens Hule.

SNEKKERSTEN: - Løver i hulen bliver der råbt, fortæller Lisa Gram Forsberg. Sådan starter hendes store oplevelse.

Man hører trin og nogle, der sætter sig i stole på den anden side af kulissen. Lige bagefter begynder en producerassistent at tælle ned: 5-4-3-2-1 og så er det tid.

I januar sidste år kunne Helsingør Dagblad fortælle om Lisa drøm om at komme med i Løvens Hule. Nu er den gået i opfyldelse.

Tid til at Lisa Gram Forsberg sammen med sin søster og sammen med sine sønner Nord og Sejr går op af trappen og ned til lokalet, hvor fem personer sidder og ser hende an. Ned til den præsentation, som hun i en måned har forberedt sig intenst på. Den skal sidde lige i skabet, når de fem investorer, løverne, går i gang med at stille kritiske spørgsmål.

Annonce

Snorlige aflevering

Det var den 26. august sidste år, at Lisa Gram Forsberg blev kastet for løverne. Hun var med på sidste optagedag af de Løvens Hule-udsendelser vi ser nu. Senest kunne man netop se, hvordan det gik Lisa over for de pengestærke investorer.


Det er snorlige og fungerer lige som det skal, og jeg er virkelig tilfreds med det, men jeg er jo også et godt eksamensmenneske.

Lisa Gram Forsberg synes hun sælger sig selv godt i Løvens Hule


Sønnerne Sejr og Nord, syv og tre år, sætter sig i sækkestolene, mens Lisa Gram Forsberg går i gang med sit oplæg, sit pitch. Hendes yngste, to-årige Mifune, er ikke med.

- Det ville være for meget af et wildcard, siger Lisa, der har set frem til at præsentere sit firma, og virkelig har arbejdet på at levere den perfekte fremlægning.

- Det er snorlige og fungerer lige som det skal, og jeg er virkelig tilfreds med det, men jeg er jo også et godt eksamensmenneske, siger Lisa Gram Forsberg bagefter om sin præsentation. Hun får 45 minutter til at fortælle om sin virksomheder Hyggehistorier.

Annonce

Hyggehistorier

Det har været en mangeårig drøm for Lisa Gram Forsberg at deltage i Løvens Hule. Hun har fulgt programmet, både den danske og den engelske udgave, tæt og har nøje noteret sig, hvordan man kan få opbakning til en idé - og måske især, hvad man ikke skal gøre.

I januar sidste år kunne Helsingør Dagblads læsere møde Lisa Gram Forsberg, der lige havde sagt en god stilling op for at satse på virksomheden HyggeHistorier, der fortæller små interaktive og håndtegnede digitale historier, der kan købes og downloades på en iPad.

Historierne henvender til de mindste og deres forældre, og Lisa Gram Forsberg troede så meget på konceptet at hun slog fast:

- Om et år vil jeg være med i Løvens Hule.

Samme forår sendte Lisa en ansøgning til den danske version af Løvens Hule. Corona betød en udskydelse af serien, men i starten af juli fik Lisa Gram Forsberg et svar. Desværre et afslag.  Afslaget slår Lisa ud, men ikke ret længe.

- Jeg har heldigvis lært, at man ikke skal tage et nej for et nej, så jeg skriver til dem igen, fortæller hun.

Annonce

Fik vendt et nej

Mailen, hvor hun venligt fortæller, at hun stadig er klar til at være med, hvis det kommer et afbud, viser sig at give poter. Den 29. juli får hun besked på at hun kan være med ved sæsonens allersidste optagedag, den 26. august.

- Så får jeg rigtig, rigtig travlt, fortæller Lisa, det både skal knokle med at lave den perfekte præsentation, men som også skal holde mund med, hvad hun laver, og først nu må fortælle om sin deltagelse i Løvens Hule.

Annonce

- Vi hepper på dig

Derfor har hun i et halvt år nu vidst, at hun fik en god modtagelse, men ingen penge. Men hun har ikke vidst om hendes deltagelse ville komme med i programmet, hvor det meste af tiden bruges på de projekter, der får penge af løverne.

I det seneste program bliver det til to minutters skærmtid, hvor Lisa præsenterer sin virksomhed. Hun er godt tilfreds med resultatet, selv om hun kunne have tænkt sig at lidt mere af den gode modtagelse hun fik var kommet med.

- Da jeg går ud siger Mia Wagner: Vi hepper på dig, det ville jeg godt have haft med, siger Lisa Gram Forsberg, der er rigtigt godt tilfreds med modtagelsen, selv om hun ikke fik den økonomiske indsprøjtning hun bad om.

- Det har været en kæmpestor oplevelse at deltage, også selv om jeg fik fem gange "jeg er ude", siger Lisa, der kun har gode ord til overs for de fem løver og deres modtagelse af hende. En ekstra bonus ved deltagelsen har været at sønnerne er pavestolte over nu at have været i fjernsynet.

Annonce

Et hurtigt mirakel

Lisa Gram Forsberg vil se de næste uger an for at vurdere om deltagelsen i Løvens Hule kommer til at give et boost. Det har hun brug for, for få måneder efter at hun gik i gang med sin virksomhed kom coronakrisen, og nu skal der penge i kassen.

- Jeg har brug for et hurtigt mirakel har Lisa Gram Forsberg tidligere fortalt Helsingør Dagblad. Hun har brugt en årsløn og sin opsparing på virksomheden, og nu skal resultaterne begynde at vise sig.

Uanset hvad, så vil Lisa Forsberg dog fortsætte med HyggeHistorier.

- Men det kan godt være, at det bliver som et hobbyprojekt, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Purunge vidner møder op retten: 15-årig dreng forsvarer sig mod anklager for voldtægt af mindreårig i Snekkersten

Lokalavisen Nordsjælland

Det kan du se i biograferne

Annonce