Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Mød prisvindende forfatter: Forsamlingshus håber på at kunne invitere til forfatterbesøg

Arrangørerne krydser fingre for at et planlagt foredrag med forfatter Karen Fastrup kan lade sig gøre.
Annonce

FOREDRAG: Mød forfatteren Karen Fastrup på Nødebo Kro onsdag den 20. januar klokken 19.30. Sådan lyder opfordringen fra  forsamlingshusets arrangører til trods for usikkerhed om, hvorvidt de nuværende restriktioner ophæves.

- I forhåbning om at de særlige restriktioner fra 9. december ophører efter 17. januar, holder Forsamlingshuset Nødebo Kro indtil videre fast i de aftalte foredrag og koncerter. Man kan roligt købe billetter til arrangementerne, for hvis de ikke kan gennemføres som planlagt, vil billetterne enten gælde til en ny dato med samme program eller blive refunderet, oplyses det.

Annonce

Karen Fastrup debuterede i 2000 med romanen ”Brønden”, og ”Hungerhjerte” er hendes sjette roman. Den var i finalen til DR Romanprisen 2019 og er præmieret af Statens Kunstfond som et kunstværk af særlig høj kvalitet.

Karen Fastrups psykologiske romaner tager læserne med ind i sindets krinkelkroge og tilbage i romankarakterernes barndomsuniverser for at forstå deres problemfyldte liv. Personerne er ofte på dybt vand som Karen i den autofiktive roman ”Hungerhjerte”. Her beskriver forfatteren den psykose, hun selv fik i 2015, og de efterfølgende indlæggelser på psykiatriske afdelinger, som resulterede i, at hun fik diagnosen borderline. Romanen beskriver tillige en kompliceret barndom i en højskolefamilie tynget af storebrorens død, men det er også en fortælling om kærligheden og seksualitetens veje og vildveje.

Karen Fastrup har læst litteraturvidenskab på Københavns Universitet og har gået på Forfatterskolen. Ud over de seks romaner er hun aktuel med DR-podcasten ”Er du sindssyg”, og ved siden af forfatterskabet arbejder hun som litterær oversætter og har oversat forfattere som Linn Ullmann, Sally Rooney, Karl Ove Knausgård og August Strindberg.

Flere informationer om billetsalg kan ses på forsamlingshusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk. Gratis adgang med årskort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Indland

Danmarks første kvindelige biskop takker af

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce