Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Medier: Lise Nørgaard er faldet godt til på Else Mariehjemmet

103-årige forfatter Lise Nørgaard er faldet rigtigt godt til på Else Mariehjemmet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Lise Nørgaard mente det, da hun på et tidspunkt sagde, at hun frygtede plejehjem mere end corona, men hun er faldet godt til i Humlebæk.

PLEJE: Det var forfatteren Lise Nørgaards eget valg at flytte ind på plejehjemmet Else Mariehjemmet, og flytningen er gået over al forventning.

Det fortæller Lise Nørgaards barnebarn Camilla Hjælmhof til såvel B.T som Her &Nu.

Tidligere har Lise Nørgaard udtalt, at hun frygtede plejehjem mere end corona, og det mente hun, fortæller Camilla Hjælmhof, der dog også sætter udtalelsen ind i den rette sammenhæng.

- Jeg tror ikke, at der er nogle ved sine fulde fem, der drømmer om at komme på plejehjem, og min mormors udmelding udsprang i den grad af de skrækeksempler, man ser i medierne. For eksempel Else-sagen, siger hun til Her & Nu.

Annonce

Besluttede selv

I følge Camilla Hjælmhof er Lise Nørgaard faldet rigtigt godt til, og den største udfordring hun har lige nu er, at hun på grund af corona ikke kan få besøg.

Det var Lise Nørgaard, der selv besluttede at søge ind på Else Mariehjemmet.

- Hun er jo snart 104 år, og hvis man sammenligner med en spritny bil, så er der nogle reservedele, som ikke fungerer så godt, som de gjorde engang. Hun har jo haft god hjælp fra min mor og andre gode mennesker, men hun går dårligere og er også faldet et par gange, så til sidst kunne hun godt selv se, at det ville være rart, hvis der var nogen, der tog sig af hende og hjalp hende med de der ting - for eksempel at handle, siger hun til Her & Nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

93-årige Arne Magnussen lancerer sit syvende puslespil fra lokalområdet: Velkommen til Snekkersten set fra oven

Lokalavisen Nordsjælland

Efter corona: Hvordan skal vores byer genopstå?

Annonce