Annoncørbetalt indhold

Musikoplevelser i særklasse på Marienlyst Strandhote

Annonce

Sponsoreret: Glæd dig til endnu en række fantastiske arrangementer i 2020 på Marienlyst Strandhotel i Helsingør med køkkenchefens udvalgte 3-retters menu, og topunderholdning fra nogle af Danmarks dygtigste musikalske kunstnere.

Til dinnerkoncerter på Marienlyst Strandhotel kan I se frem til at få en helt særlig oplevelse i hotellets fantastiske historiske rammer:

Oplev Pernille Rosendahls melankolske og altomsluttende univers, sjælsomme Marie Keys første akustiske dinnerkoncert, Søren Huss’ smukke kompositioner og stærke lyrik, eller find danseskoene frem til en festlig danseaften med The Antonelli Orchestra.

-Se hele programmet for Marienlyst Strandhotels Dinnerkoncerter 2020 her.

Annonce

Dinnerkoncert og 3-retters menu

Fra kr. 795,- pr. person.

Annonce

Tilkøb

Overnatning for 2 personer i superiorværelse fra kr. 1195,-

Check-ind på værelse kl.15.00 Check-ud af værelse kl. 11.00

Tilkøb af spa i forbindelse med overnatning kr. 395,- pr. person

Adgang til spa fra kl. 15.00 på ankomstdagen til kl. 14.00 på afrejsedagen.

NB! Priser er eksklusiv billetgebyr.

Annonce

Aldersbegrænsning

Til alle koncerter er aldersgrænsen min. 18 år – faciliteterne og aktiviteterne henvender sig ikke til børn under 18 år.

Annonce

Adresse: Marienlyst Strandhotel

Ndr. Strandvej 2 // 3000 Helsingør

T. (+45) 4921 4000

www.marienlyst.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Lokalavisen Nordsjælland

Det socialistiske paradis: - På en almindelig folkeskole oplevede vi, hvordan 12-årige børn var i stand til at citere Lenin og tænke i kor og bære ens tørklæder

Annonce