Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Nødebo Kro lader sig ikke slå ud af aflysninger

Operabanden skulle have optrådt på Nødebo Kro, men optræder nu efter planen den 31. januar i stedet.
Der er blevet arbejdet hårdt på at finde nye datoer for de aflyste arrangementer, fortæller kulturhusets arrangører.
Annonce

KULTUR: Forsamlingshuset i Nødebo har med støtte fra kulturministeriets aktivitetspulje kunnet gennemføre det meste af kulturprogrammet i oktober og november, men i december gik det galt.

- Da regeringen indførte ekstra restriktioner fra den 9. december ramte det tre store arrangementer på Nødebo Kro. Samme aften var der udsolgt og en lang venteliste til foredraget, hvor Divya Das og Kim Bildsøe Lassen skulle have givet en meget aktuel status på ”Briterne og Brexit”. Den 13. december var der næsten udsolgt til koncerten med Pau Banks, Kristian Jørgensen og Thor Backhausen. Og den 3. januar var det planen at Operabandens fire sangere og deres pianist skulle have åbnet det nye år med ”Lumre Klassikere”. En nytårskoncert med udpluk fra operaens spændende verden, hvor kærlighed og had er på spil, og hvor druk og hor også har en fast plads, oplyser Nødebo Kros kulturudvalg.

Annonce

Ikke rart at skuffe publikum

Kulturudvalget fortæller, at det værste er at måtte skuffe publikum, og derfor har der været arbejdet hårdt på at finde nye datoer for de tre arrangementer mellem forsamlingshusets mange andre kulturtilbud i det nye år.

- Det er heldigvis lykkedes. Man kan høre om ”Briterne og Brexit” den 14. januar, De ”lumre klassikere” kommer 31. januar og Banks, Jørgensen & Backhausen spiller 5. februar, oplyser udvalget.

Hele programmet kan ses på forsamlingshusets hjemmeside www.noedebo-kro.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Det socialistiske paradis: - På en almindelig folkeskole oplevede vi, hvordan 12-årige børn var i stand til at citere Lenin og tænke i kor og bære ens tørklæder

Lokalavisen Nordsjælland

Nyt kvik-testtilbud i Helsingør bliver hovedsagligt benyttet af pendlere: - Vores fornemmelse er, at der er et større behov

Annonce