Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Nordsjælland Håndbold på oprykningskurs

Nordsjællands Håndbold indtager førstepladsen inden forårets afgørende kampe. Foto: Lars Johannessen
Annonce

HÅNDBOLD.1.DIVISION:13 sejre i 15 kampe er facit for Nordsjælland Håndbolds efterår, der sluttede lige før jul med en sikker sejr i Tønder.

Efter nedrykningen fra Håndboldligaen i foråret har det nordsjællandske håndboldflagskib formået at holde kursen mod en hurtig returbillet til landets bedste håndboldrække. I starten af sæsonen var der lidt spillemæssige problemer, men 2020 sluttede fint for NH, der ikke alene vandt årets sidste fire kampe, men også gjorde det i overbevisende stil.

Med 27 af 30 mulige point sidder Nordsjælland Håndbold på førstepladsen, som giver direkte oprykning. Eneste reelle rival til førstepladsen er Skive, der har 24 point, men også har spillet en kamp mindre. De efterfølgende hold er så langt efter, at de næppe har en realistisk chance for at komme i spil til førstepladsen. Rækkens nummer to og tre får en ekstra chance via et oprykningsspil.

Efter et par ugers juleferie har Nordsjælland Håndbold atter gang i træningen, og 2021 indledes kampmæssigt onsdag den 20. januar, hvor NH spiller udekamp mod HC Odense, der er næstsidst. Nordsjælland Håndbold har 11 kampe tilbage i grundspillet, og styrkeprøven mod oprykningsrivalerne fra Skive kommer i næstsidste runde den 9. april.

Årets første hjemmekamp spilles lørdag den 23. januar kl. 16.00, hvor Vendsyssel kommer på besøg i Helsinge Hallerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Indland

Danmarks første kvindelige biskop takker af

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce