Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Nordsjælland topper indbrudsopgørelse

Med 50 indbrud henover julen topper Nordsjælland og Fyn listen. Set over hele året er antallet af indbrud dog rekordlavt.
Nordsjælland Politi har fået 50 anmeldelser om indbrud henover julen.
Annonce

Tyvene har haft travlt i Nordsjælland henover julen. Indtil videre har Nordsjællands Politi fået 50 anmeldelser om indbrud, og dermed topper man sammen med Fyn opgørelsen over indbrud i år.

Generelt er tendensen omkring indbrud dog, at tallet er faldet til rekordlavt niveau i 2020.

Politiets fokus på den forebyggende indbrudsindsats har båret frugt og er naturligvis blevet hjulpet på vej af corona-pandemien.

Hvor der i 2010 var cirka 44.000 indbrud i privat beboelse, så har politiet indtil videre i år registret cirka 16.500.

Henrik Sønderby, som er leder af Nationalt Efterforskningscenter i Rigspolitiet, glæder sig over det lave tal, som følger den generelle tendens for de seneste ti år, men alligevel tegner til at blive ekstraordinært lavt – også selvom alle jule-indbruddene af gode grunde ikke er talt med endnu.

- Selvom jule-indbruddene ikke er talt med endnu, ender vi på et markant lavere antal end i 2019, hvor der blev anmeldt cirka 29.000 indbrud i privat hjem, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Det socialistiske paradis: - På en almindelig folkeskole oplevede vi, hvordan 12-årige børn var i stand til at citere Lenin og tænke i kor og bære ens tørklæder

Lokalavisen Nordsjælland

Nyt kvik-testtilbud i Helsingør bliver hovedsagligt benyttet af pendlere: - Vores fornemmelse er, at der er et større behov

Annonce