Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Nye corona-regler gør arrangør lykkelig: Nu bliver koncert gjort gratis

Corona har kostet Jens Rasmussen og hans firma Kramevent dyrt. Han jubler nu over de nye genåbning, der gør livet lettere for hans virksomhed. Foto: Claus Kjærsgaard
Nu må Jens Rasmussen, der blandt andet står bag Sommariva, igen arrangere tivoli og koncerter i stor stil på græsset ved Højstrup

CORONA: Der er givetvis mange – også i Helsingør – som har set frem til løftede corona-restriktioner på den ene eller anden måde.

En af dem er arrangøren af de årlige kræmmermarkeder på Sommariva, Jens Rasmussen.

- Jeg står med to konkrete arrangementer for tiden. Det store klassiske kræmmermarked, som vi dog for længst har måttet udskyde til september måned, hvor vi ruller Kræmmermarkedet ud fra den 10.-12. september.

Annonce

Sommariva Open Air

- Det andet arrangement kalder vi Sommariva Open Air, som er tivoli og musik i den næstkommende weekend den 18.-20. juni. Det bliver nu uden mundbind og visir, og med ophævede restriktioner kan publikum samles endnu flere i det store telt uden problemer – der er plads til 500 personer. Samtidigt har vi fået lov til at udvide festen frem til klokken 24.00, siger en glad Jens Rasmussen.

Annonce

Gratis koncert fredag af ren glæde

Det betyder, at der er tivoli for børn og børnefamilier i form af Skandinavisk Forlystelsespark efterfulgt af musikalsk underholdning med At Your Service fredag den 18.6.

- Egentlig var den koncert sat i verden med billetsalg, men for at fejre at vi nu må samles igen på den gamle måde, har jeg lavet det til en koncert med gratis adgang denne aften, siger Jens Rasmussen.

Dagen efter – lørdag den 19. juni - tages der dog entre igen, når lokale GasBox træder op, og søndag den 20. juni er der ingen musikalsk underholdning, men Skandinavisk Forlystelsespark står denne dag stadig på græsset ved Sommariva, og der er åbent fra kl. 11-17 på dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Den spiser din pant, mens pengene tikker ind på dit kort: Pantstation i Helsingør bliver den første af sin slags herhjemme

Lokalavisen Nordsjælland

Arnes kolonihavehus har fire hjul, bliver trukket af en traktor og har solceller på taget: Arne tøffer Danmark rundt

Annonce