Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Nytårshilsen fra løbeklubben: Et år på trods i Puls 3060

Knud Bertelsen blev årets træner i Puls 3060 i 2020.
2020 var et svært år med Covid 19 som medløber, konstaterer formanden for Puls 30360 Jette Tougaard Bendtsen i denne status:
Annonce

På trods af vores ikke-velkomne medløber er det lykkes for klubben at komme ud af 2020 med kluboplevelser i bagagen og et stabilt medlemstal.

På grund af forsamlingsforbud er klubarrangementer mest foregået i begrænsede grupper på vores hold. Det er for eksempel  blevet til små, arrangementer med pizzaaftener, et glas vin efter løb, gløgg og æbleskiver og søndagsløb i små hold.

Den korte periode, hvor vi måtte være 50 samlet, fik vi heldigvis gennemført det tilbagevendende Vinløb, Margueriteløbet og et spændende foredrag om løb på Grønland.

Klubben ville ikke være det samlingspunkt, som den er for mange, uden vores frivillige. I år har vi som sædvanligt udpeget to, der har skilt sig ud.

Jesper Halding blev årets pulser i Puls 3060 i 2020.

Årets Pulser 2020 blev vores trailmand Jesper Halding, og Årets Træner 2020 blev Knud Bertelsen, som er ansvarlig træner på vores Orange hold.

Jesper har formået at få vores tilbud, Tirsdagstrail, gjort til en integreret del af tilbuddene i klubben. Tirsdag efter tirsdag og ikke sjældent om søndagen planlægger Jesper ture rundt omkring i Nordsjællands fantastiske natur. Bagefter er der sørget for god forplejning til de trætte løbere.

Knud har, siden han blev medlem af Puls 3060 for nogle år siden, altid været aktiv. Allerede året efter var han træner for nye løbespirer og har været med som træner på vores løbeskole lige siden. Han styrer sit hold med ro og lydhørhed og er altid klar til at snuppe en tur, hvis der mangler en træner.

Vi krydser på trods af COVID 19 den 31. december 2020 i skarp gang og kvikt løb og ser frem til et 2021, hvor vi med glæde byder nye power walkere og løbere velkomne. Til marts starter vi vores årlige løbeskole, hvor vi glæder os til at tage imod unge og gamle, nye gængere og løbere og dem, der bare har holdt pause. Vi ses i det nye år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Det socialistiske paradis: - På en almindelig folkeskole oplevede vi, hvordan 12-årige børn var i stand til at citere Lenin og tænke i kor og bære ens tørklæder

Lokalavisen Nordsjælland

Nyt kvik-testtilbud i Helsingør bliver hovedsagligt benyttet af pendlere: - Vores fornemmelse er, at der er et større behov

Annonce