Annoncørbetalt indhold

Nyt medlemskab og træning resten af året for kun 100 kroner

Annonce

Hvorfor udsætte træningen til januar? Kom i gang med det samme og nyd julemånedens søde fristelser og lækre julemad med god samvittighed. Lige nu får du indmeldelse + træning resten af året for KUN kr. 100,-

Tilbuddet gælder alle løbende medlemskaber, som startes i perioden fra den 18. november til den 30. december. Vælger du f.eks. et MAX medlemskab så tidligt som muligt i kampagne perioden, så sparer du helt op til kr. 797,- og vælger du et Ungdoms- eller Pensionist BASIS medlemskab, så sparer du helt op til kr. 477,-. Normalprisen for det valgte medlemskab betales fra 1. januar 2020.

Tilmeld dig i receptionen eller vælg dit nye medlemskab hos Letsmove her.

Mere end 45 ugentlige hold og splinternye faciliteter

I september i år åbnede Letsmove den helt nye 24-7-365 Styrke og Konditionsafdeling. Se mere om den nye afdeling og det alsidige Styrke og Konditionsprogram, Sundhedstilbud og de mere end 45 ugentlige hold i Letsmove her.

Udover den helt nye 24-7-365 Styrke- og Konditionsafdeling, med professionelt Plate Loaded træningsudstyr fra Matrix Fitness, har Letsmove udskiftet alle 10 Reformer™ bænke i det eksklusive Reformer™ Center, med de helt nyudviklede Peak Pilates® Fit™ Reformer bænke, samt alle 23 cykler i det store Spinning Center – se mere herunder:

10 HELT NYE Reformer™ bænke

Da Reformer™ træning på hold for alvor tog fart i de store byer på verdensplan, var Letsmove hurtige og troede straks på denne helt fantastiske træningsform. Letsmove var et af de første centre i Danmark til at tilbyde Reformer™ hold. Letsmove startede Reformer™ Centeret i 2012, og har lige siden uddannet og certificeret teamet af dygtige og motiverende instruktører.

Hos Letsmove møder du 7 forskellige instruktører i løbet af en uge, som på hver deres måde leverer de mere end 600 forskellige øvelser til opbygning af en robust styrke i hele kroppen, altid med særlig fokus på core-muskulaturen.

Læs mere om Reformer™ træningen hos Letsmove her.

23 HELT NYE Spinning cykler

I starten af december 2019 installerer Letsmove 23 helt nye Matrix CXP Spinning cykler i absolut bedste kvalitet indenfor indendørs cykeltræning. Spinning cyklerne har en uovertruffen konsol til nøjagtig måling af watt, puls, kadence, distance og kalorieforbrænding, magnetisk bremse/modstand og et helt uovertruffen forbedret design, der fremmer præstationen.

Læs mere om Matrix Spinning hos Letsmove her.

Gratis prøvetime

Book en gratis prøvetræning i Cirkel- eller Styrketræningen og på de mange Motion-, Yoga og Styrketræningshold, Reformer™ træningen og Matrix Spinning hold. Book på tlf. 49 200 330 eller på reception@letsmove.dk, og kom godt i gang med træningen inden det nye år sætter ind.

TEAM Letsmove glæder sig til at træne med dig.

Annonce

Adresse: Letsmove

Humlebæk Center 26

Tlf. 49 200 330

Mail: reception@letsmove.dk

Web: letsmove.dk

 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Lokalavisen Nordsjælland

Det socialistiske paradis: - På en almindelig folkeskole oplevede vi, hvordan 12-årige børn var i stand til at citere Lenin og tænke i kor og bære ens tørklæder

Annonce