Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Pilates rykker ind på Yogaskolen

Søren "Yoga" Rasmussen byder på nye tiltag i det nye år. Foto: Torben Sørensen
Yoga Skolen tager hul på et nyt år med nye tiltag.
Annonce

Yoga Skolen i Helsingør byder på et nyt år med nye tiltag. Fra nytår vil der nemlig også være mulighed for at gå til pilates. Således bliver der etableret 12 pilathold om ugen. Der er to erfarne undervisere Hanne Munkøe Nielsen samt Thorny Johannsdottir, som træder i skolens team af professionelle undervise og vil stå for pilatestræningen.

- Pilates er en skånsom og effektiv træningsform, som giver deltageren både ydre og indre styrke. Fokus er især på kroppens kerne, mave, ryg og bækkenbund. Og der er blot seks deltagere på hvert hold. Med pilates i vores hus blæser vi i vore basuner ud til alle Helsingørs borgere med en invitation til intet mindre end det største center for Intelligent Fitness i Danmark, hvor vi fremover tilbyder - for én klasses pris - fri adgang til alle 20 yogahold og 12 pilateshold hver uge, siger Søren Rasmussen, leder af Yogaskolen.

Annonce

Tid til at mærke kroppen

Og den er god nok, forsikrer han - deltagerne må træne lige så meget de orker hver uge.

- Vi giver os tid og vi finder ro med den dybe træning, vi udøver her i vores center. Vi ønsker nemlig at mærke kroppen, mærke det gode liv i kroppen. Med Intelligent Fitness ønsker vi at højne livskvaliteten og folkesundheden, ved at tilføre krop, åndedræt og bevægelse mere bevidsthed. Det vil sige at alt hvad vi træner med grundighed, i virkeligheden har med slippe gamle smerter, stivhed og blokeringer at gøre, således at den frie bevægelighed kan udfolde sig og det legende hjerte igen kan smile. Vi ønsker at enhver der går ind ad døren hos os, går ud igen med en genopdagelse af frihed og fred i både krop og sind. Uge efter uge, indtil det bare er sådan altid. Og hvem kunne ikke tænke sig dette? Lyder det retorisk fra Søren Rasmussen.

Yoga Skolen tiltrækker alle mellem 30 og 80 år, " men vi er også en dannelses-skole hvor vi implicit danner og uddanner kroppe og sind i at ”rette sig op” og komme i balance. Dette er vores ekspertise", tilføjer Yogaskolelederen.

Hanne Munksøe Nielsen er én af de meget erfarne pilates-undervisere, der rykker ind lokalerne på Fabriksvej i Helsingør.

Han oplyser, at der ud over de eksisterende hold samt de nye pilateshold  også vil blive etableret en del nye yogahold.

- Yin Yoga er vældig populært, så vi har fra nytår tre nye Yin hold. Derudover et hold med Blid Yoga, og sågar også to engelsksprogede Hatha Yoga hold. Sidst men ikke mindst, tilbyder vi hver mandag aften meditation for dem som virkelig ønsker ro i sindet, tilføjer Søren Rasmussen.

Flere oplysninger kan ses på Yoga Skolens hjemmeside

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Det socialistiske paradis: - På en almindelig folkeskole oplevede vi, hvordan 12-årige børn var i stand til at citere Lenin og tænke i kor og bære ens tørklæder

Lokalavisen Nordsjælland

Nyt kvik-testtilbud i Helsingør bliver hovedsagligt benyttet af pendlere: - Vores fornemmelse er, at der er et større behov

Annonce