Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Politiet viser overvågningsbilleder af drabssigtet præst: Har du set ham på genbrugspladsen?

Politiet vil gerne tale med vidner, der har set den sigtede drabsmand og ægtemand Thomas Gotthard håndtere en sækkevogn og beholder, der sættes i forbindelse med drabssagen. Foto: overvågningsfoto frigivet af Nordsjællands Politi.
I forbindelse med det formodede drab på Maria From Jakobsen fra Frederikssund efterlyser Nordsjællands Politi vidner, der har set den sigtede Thomas Gotthard med en bestemt sækkevogn og en tønde i perioden fra den 1. – 6. november sidste år.
Annonce

EFTERLYSNING: Nordsjællands Politi efterforsker stadig det formodede drab på den forsvundne Maria From Jakobsen fra Frederikssund.
Efterforskningen har vist, at den sigtede i sagen, Thomas Gotthard, fredag den 6. november klokken 13.23 var på Frederikssund Genbrugsplads, Strandvangen 17 i Frederikssund, hvor han blandt andet bortskaffede en sækkevogn og en blå fodertønde.

Thomas Gotthard kørte til og fra genbrugspladsen i en grå Suzuki Baleno med registreringsnummer CH 78 908. Sækkevognen er af mærket ”Garden” med gråt stel og røde hjul og røde håndtag.

Alle der har set den sigtede drabsmand på genbrugspladsen eller i dagene derop til skal kontakte politiet. Det samme gælder, hvis man har oplysninger om sækkevogn eller tønde. Foto: overvågningsfoto frigivet af Nordsjællands Politi.
Annonce

Alle observationer er interessante

Nordsjællands Politi beder personer, der har set Thomas Gotthard med denne sækkevogn i perioden fra 1. november til 6. november 2020 om at kontakte politiet.
Desuden vil Nordsjællands Politi også gerne i kontakt med personer, som har solgt en fodertønde til Thomas Gotthard eller har oplysninger eller observationer vedrørende Thomas Gotthards besiddelse af en sådan fodertønde.

Der er ud fra videoovervågningsfotos fra genbrugspladsen tale om en blå fodertønde med sort låg og en spænderem af metal. Fodertønden vurderes at have en størrelse på ca. 60 liter og en højde på 60-70 cm.

Maria From Jakobsen har været forsvundet siden den 26. oktober sidste år. Selv om man ikke har fundet hendes lig er hendes mand, sognepræst Thomas Gotthard, sigtet for drabet på hende. Han har været varetægtsfængslet siden midten af november måned .

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Indland

Danmarks første kvindelige biskop takker af

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce