Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Populær cykelvej bliver snart forbedret: - Den bliver meget mere behagelig

Rørtangkilen i Espergærde er en populær cykelrute, selvom den i øjeblikket er hullet. Det bliver snart markant bedre at køre på vejen på cykel. Foto: Lars Johannessen.

ESPERGÆRDE: Selvom den er hullet og ujævn, er der rigtig mange, der cykler på grusvejen mellem Flynderupgård og henholdsvis Kongevejen og Rørtangvej. Og nu bliver vejen snart meget bedre for de tohjulede.

Vejen bliver nemlig i år belagt med ny grus, som skal gøre turen mere stabil, oplyser formand for By-, Plan- og Miljøudvalget Christian Holm Donatzky fra De Radikale til Helsingør Dagblad.

- Vejen bliver meget mere behagelig at køre på, og derfor har vi i udvalget vedtaget, at den skal belægges med bedre grus, som gør den jævn, fortæller han.

Tip os!

Denne artikel er blevet til på baggrund af et tip fra en læser.

Har du spørgsmål eller undrer du dig over noget om en vej, sti, cykelsti eller fortov i dit område? Så stil dit spørgsmål til journalist Katrine Carøe Wandrup på kafwa@jfmedier.dk.

Årsagen til, at der bliver lagt ny grus og ikke for eksempel asfalt er, at der er nogle bestemmelser for området, der forhindrer dette. Desuden tror Holm Donatzky, at mange vil synes, det er synd at lægge asfalt i det naturskønne område.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Corona-pukkel kan være væk inden sommer: Region Hovedstaden sætter 50 millioner af til at gennemføre udskudte opgaver

Annonce