Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Prinsesse, katte og mariehøner: Tak for de skønne fastelavnsbilleder

Mathilda Schuster Madsen på snart tre år fra Hellebæk var klædt ud som en yndig Elsa fra tegneseriefilmen Frost.
Der er mange, der har formået at holde alternativ fastelavn på bedste og hyggeligste vis. Det vidner de billeder om, der er blevet sendt til redaktionen. Vi har udtrukket en vinder af Lokalavisen Nordsjællands fastelavnskonkurrence. Læs her hvem der er den heldige.

KONKURRENCE: Redaktionen takker for alle bidrag i forbindelse med fastelavnskonkurrencen. Som omtalt i Lokalavisen Nordsjælland har Kvickly i Stjernegade's varehuschef Henrik Madsen sat tre fastelavnsris, cacaomælk og en stor bøtte Matador Mix på højkant. Da det var helt umuligt at finde en vinder blandt de mange skønne og udklædte børn, redaktionen har fået tilsendt, er det sket ved lodtrækning. Den heldige vinder er ni-årige Lærke Dahl Krath fra Espergærde (kontakt venlig journalist Tine Zedeler på telefon: 30984001 for nærmere aftale om udlevering). Sammen med sine to søskende holdt hun alternativ og corona-sikret fastelavn sammen med bedsteforældrene.

Lærke på ni år fra Espergærde kan se frem til fastelavnsris, en bøtte med slik og cacaomælk. Mon ikke hun deler med familien?

- Min lillebror, lillesøster og jeg fejrede fastelavn med min mormor og morfar og slog katten af tønden i vores have. De voksne var også klædt ud og slog også på tønden, men min mormor og morfar havde deres egne køller, for vi ser dem ikke så meget på grund af corona. Vi drak varm kakao og spiste fastelavnsboller, som jeg havde bagt. Jeg blev kattedronning og min lillesøster blev kattekonge, fortæller Lærke Dahl Krath Jensen.

Mathilde Schuster Madsen fra Hellebæk på snart tre år er vild med Disney's populære animationsfilm Frost - og skulle selvfølgelig klædes ud som Elsa, fortæller hendes mor.

Annonce

- Vi fejrede en fin lille fastelavn i dagplejen, hvor der blevet “slået” til tønden i en rundkreds med god afstand, lyder det fra Mia Schuster.

Albert på tre år fejrede fastelavn sammen med sin storebror og hans kusine og fætter. - Det var så sjovt, fortæller Albert, som var klædt ud som et popcornbæger. Det var hans mor Linda Garde Sørensen, der havde lavet den fantasifulde udklædning.  
Emin på seks år ville gerne være spidermand ,og var så heldig at han blev kattekonge i skolen, fortæller hans bedstemor Gitte Bagger. 
Ella på halvandet år, som er lillesøster til Emin, der blev kattekonge, var klædt ud som mariehøne. Ella holdt fastelavn i  vuggestuen, fortæller Gitte Bagger om sit barnebarn. 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Purunge vidner møder op retten: 15-årig dreng forsvarer sig mod anklager for voldtægt af mindreårig i Snekkersten

Lokalavisen Nordsjælland

Det kan du se i biograferne

Annonce