Annoncørbetalt indhold

Rengøring med grøn smiley

Annonce

Sponsoreret: Jørgen Tarnow er indehaver af Bruun’s Rengøring, som han startede i Helsingør i 2013. Hos Bruun’s Rengøring går de ikke på kompromis med hverken opgaver eller pris. Det koster dét, det koster – og du får dét, du betaler for.

 

"Vi er sikkert ikke hverken de hurtigste eller de billigste, men vi løser alle opgaver ordentligt fra start af, og der kommer ikke overraskende ekstra udgifter på vores ydelser. Det er bøvlet for alle, hvis vi skal ud og lave arbejdet om – og det kan i værste fald betyde en højere pris for kunden, når det foregår på den måde", konstaterer Jørgen Tarnow, indehaver af Bruun’s Rengøring.

Vejen til selvstændig

"Jeg startede med at gøre rent som 15 årig for Anders Andersens Rengøring, som dengang lå på en bondegård i Lidmark. Dengang kørte jeg rundt på en Puch Maxi knallert med udstyr til vinduespudsning i en kasse bagpå – det må have set kønt ud", fortæller Jørgen Tarnow.

Kørekort havde han af gode grunde ikke endnu, så der var ikke rigtigt andre muligheder. Siden kom han i militæret, og i årenes løb har han haft flere pauser fra branchen. Men Jørgen Tarnow er altid endt med at vende tilbage til rengøringen.

"I dag er det heldigvis lidt mere bekvemt det hele. Vi har 10 gode biler med alt hvad vi skal bruge, og jeg er blevet gammel nok til at køre dem", siger han med et glimt i øjet.

 

Om ydelserne hos Bruun’s Rengøring

"Rengøringsbranchen er et håndværk. Håndværk udføres af mennesker, og kvaliteten af det arbejde der udføres, afhænger i høj grad af hånden der løser opgaven – selvfølgelig under forudsætning af at man har noget ordentligt udstyr. Vi har begge dele", siger Jørgen Tarnow.

Hos Bruun’s Rengøring går de også op i, at de hænder de har til rådighed bliver brugt bedst muligt – nemlig ude hos kunderne.

 

"Vi tilbyder hele servicepakken, og kan løse alle opgaver for både virksomheder og private – fra rengøring af Fru Hansens private hjem, til små som store virksomheders kontorlandskaber, til udendørs ejendomsservice og vinduespudsning i op til 20 meters højde," fortæller Jørgen Tarnow.

Grøn smiley

På kontoret sidder et lille team på fire mand og håndterer de administrative opgaver. De sørger blandt andet for at tilrettelægge tidsplaner, betjene kunder og for at sikre ordentlige forhold for alle 18 medarbejdere. Og så sikrer de, at alle overenskomstens gældende love og regler overholdes.

"Arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley for vores grundige arbejde og for, at have orden i tingene, og vi er også blevet godkendt til at tage lærlinger. Begge dele er vi naturligvis meget stolte af." afslutter Jørgen Tarnow.

 

Kontakt Bruun’s Rengøring hvis du vil høre mere om deres ydelser her:

Adresse:

H. P. Christensensvej 3 – 3000 Helsingør

Tlf. (+45) 30864105

Web: bruuns-rengoering.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce