Annoncørbetalt indhold

ROYAL STAGE: Ny multiarena i Nordsjælland

Annonce

Den 18. januar 2020 slår Nordsjællands nye multiarena i Hillerød officielt dørene op, når Danmarks ukronede popkonger Rasmus Seebach og Burhan G, og danskpopmesteren Rasmus Bjerg hylder den afdøde sanger, sangskriver og komponist, John Mogensen, til indvielsen af ROYAL STAGE.

”Vi har lige afholdt generalprøve i den nye arena og det lød simpelthen så godt. Akustikken er fantastisk. Der er allerede mange store events i kalenderen – familiemusicalen Gummi T, Michael Jackson tributen ”Thriller Live” og Rune Klans kombinerede standup og trylleshow er nogle af dem jeg personligt ser meget frem til,” fortæller ROYAL STAGES administrerende direktør Carsten Larsen.

Royal Unibrew er navnesponsor bag ROYAL STAGE, og er et supplement til Royal Arena i København. ROYAL STAGE byder på arrangementer i en størrelse som passer til Nordsjælland, og som mange både kunstnere og tilskuere sætter pris på – lidt mindre arrangementer end dem som Royal Arena afholder.

Se hele ROYAL STAGES foreløbige program for åbningsåret 2020 her.

Annonce

Multiarenaens mange muligheder

ROYAL STAGE er en fleksibel arena, der kan indrettes på mange måder og derved rumme et væld af forskellige arrangementer.

ROYAL STAGE rummer 3017 tribunepladser til store sports og kulturbegivenheder som håndbold, tennis og badminton, opvisninger og shows.

Køres pladserne væk, frigøres 2632 kvm gulvareal til udstillinger, konferencer, kongresser, teaterstykker og firmaevents.

Med sublim udsigt til arenaen findes også en 300 kvm Volkswagen Hillerød Lounge med mødefaciliteter og egne tribunepladser. 9 skybokse til VIP-gæster også med god udsigt til arenaen, konferencerum og mødefaciliteter.

Indgangsområdet og foyerens 700 kvm kan desuden inddrages til ferniseringer og produktlanceringer. Og så er der et vandrehjem med 40 sengepladser fordelt på 10 værelser til atleter.

”Når der ikke er events i kalenderen, så benyttes banerne til sportsfaciliteter for skoler og idrætsforbund. Tanken er, at her så vidt muligt skal være liv i arenaen hele tiden. ROYAL STAGE skal være et samlingspunkt for Nordsjælland, hvor børn, unge og ældre i alle aldre kan komme og få en masse gode oplevelser sammen, ” fortæller Carsten Larsen.

ROYAL STAGE er bygget omkring den nyeste teknologi, som blandt andet giver mulighed for TV transmissioner til sportsevents, ligesom der er arbejdet med det bedste indenfor lys og lyd i arenaen.

Annonce

Partnerskaber i ROYAL STAGE

At der er store forventninger til den nye arena ses også i lyset af, at mere end 100 virksomheder allerede har skrevet kontrakter med ROYAL STAGE om et samarbejde.

”Vores partnere er fundamentet for at få livet til at leve i ROYAL STAGE. Med den store opbakning mærker vi tydeligt, at et samlingspunkt som dette har været en mangelvare i Nordsjælland. Vi er da også super stolte over resultatet og meget taknemmelige for opbakningen. Vi håber at lokalbefolkningen vil tage ligeså godt imod os og benytte sig af faciliteterne,” siger Carsten Larsen.

Se mere om ROYAL STAGE og kommende events på hjemmesiden, eller besøg arenaen her:

Annonce

Adresse: ROYAL STAGE

Milnersvej 39 – 3400 Hillerød

Tlf. 4820 9120

royalstage.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Lokalavisen Nordsjælland

Det socialistiske paradis: - På en almindelig folkeskole oplevede vi, hvordan 12-årige børn var i stand til at citere Lenin og tænke i kor og bære ens tørklæder

Annonce