Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Rundhåndet donation til Espergærde Centret: Giver penge til centret i stedet for fest

Det er ikke så lang tid siden ejendomsmægler Claus Andersen fra Nybolig i Espergærde (tv) rundede 50 år. Som en gestus, i stedet for den aflyste fødselsdagsfest, har han nu skænket 10.000 til Espergærde Centret. Her ses han sammen med centerforeningsformand Martin Perlt. Foto: Privat.

ESPERGÆRDE: Da ejendomsmægler Claus Andersen fra Nybolig Espergærde for kort tid siden fyldte 50 år, kunne han  ikke holde en fest for andre end sig selv og lige de allernærmeste. Corona tiden har lagt en dæmper på alle den slags fornøjelser i snart lang tid nu. Så derfor besluttede Claus Andersen, at nogle af de penge skulle bruges, dér hvor han har sin daglige gang.

- Et af de steder er Espergærde Centret, hvor Claus Andersen sidste år åbnede en  ejendomsmæglerforretning mere i Nybolig-kæden. Så det var en glad og taknemmelig centerforeningsformand Martin Perlt fra Meny, som på vegne af centerforeningen modtog checken på 10.000 kroner. Pengene vil blive brugt til forskønnelse af centret, som for eksempel nye blomsterkasser, oplyser centerkonsulent Ulla Louring-Andersen på centerforeningens vegne.

tze

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Purunge vidner møder op retten: 15-årig dreng forsvarer sig mod anklager for voldtægt af mindreårig i Snekkersten

Lokalavisen Nordsjælland

En gevinst for Helsingør eller ej? Vi har spurgt seks borgere på gaden om deres holdning til HH-forbindelsen

Annonce