Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Sif på 13 er hjemsendt: Nyt initiativ giver hende nye venner

Sif Marika Marr Larsen bagte ved sidste »Bagesjov« pizzasnegle og pølsehorn. - De blev virkelig gode, smiler hun. Foto: Lars Johannesen.
Sif Marika Marr Larsen har fået flere nye venner på Helsingør Ungdomsskoles online bageundervisning.

HELSINGØR: - Det sværeste er, at man ikke kan se sine venner, som man plejer. Det bliver lidt kedeligt bare at sidde derhjemme, forklarer Sif Marika Marr Larsen på 13 år.

Derfor er hun glad for, at Helsingør Ungdomsskole nu har skabt en række af online fællesskaber. Sammen med mange af de andre hjemsendte elever deltager Sif Marika Marr Larsen hver mandag i »bagesjov«. Online og med video bager de boller, kager, pølsehorn og meget andet, og det har givet hende flere nye venner.


Det er virkelig sjovt. Jeg er blevet venner med flere elever fra andre skoler, som jeg sikkert ikke havde lært at kende, hvis ikke det var for bagesjov.

Sif Marika Marr Larsen på 13 år, hjemsendt elev og deltager ved Ungdomsskolens bagesjov


Annonce

Savner skolen

- Det er virkelig sjovt. Jeg er blevet venner med flere fra andre skoler, som jeg sikkert ikke havde lært at kende, hvis ikke det var for bagesjov, forklarer Sif Marika Marr Larsen.

Hun kan godt lide at bage i sin fritid, men det var ikke kun derfor, hun meldte sig på holdet. Det gjorde hun også, fordi hun savner det sociale fællesskab fra skolen. Siden midten af december har hun været hjemsendt, og især i begyndelsen var det svært.

- Jeg savner skolen. Man ender med at sidde meget foran computeren, når man bare skal være hjemme, forklarer Sif Marika Marr Larsen.

Hun er glad for, at ungdomsskolens initiativ har skabt noget afveksling i hverdagen med bagesjov, som godt nok foregår på computeren, men på en anden og mere social måde.

- Her er vi sammen om at bage og kan tale med hinanden, forklarer hun.

Annonce

Genåbning

Sif Marika Marr Larsen glæder sig til, at samfundet igen åbner op, og undervisningen i skolens klasser bliver, som det plejede at være.

- Vi har jo undervisningen online, men bagefter er vi bare derhjemme. Jeg glæder mig til, at jeg også kan møde mine nye venner i virkeligheden, siger hun og fortsætter:

- Vi er blevet gode til at aftale en masse møder på Zoom eller Facetime, så vi stadig kan have kontakt, og så man ikke føler sig lige ensom som i begyndelsen, hvor man ikke rigtig vidste, hvad man skulle gøre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Corona-pukkel kan være væk inden sommer: Region Hovedstaden sætter 50 millioner af til at gennemføre udskudte opgaver

Annonce