Annoncørbetalt indhold

Skift til vinterdæk hos Ivar Jensen Autogummi

Annonce

[video width="1920" height="1080" mp4="https://helsingordagblad.dk/wp-content/uploads/2020/02/Ivar-Jensen-Autogummi_konv.-1.7-1.mp4"][/video]

 

Ivar jensen Autogummi er specialister i at skifte dæk på køretøjer. De kan lave alt fra punkteringer til at rette op på skæve fælge.

Nu hvor det er ved at blive koldt i vejret, er det en god ide at skifte sommerdækkene ud med vinterdæk. Har man ikke plads til sommerdækkene derhjemme, kan man opbevare dem på Ivar Jensen Autogummis dækhotel vinteren over.

Lige nu har Ivar Jensen Autogummi masser af nye dæk fra de bedste mærker på hylderne.

Kig forbi her:

Helsingør

Ole Rømersvej 8 – 3000 Helsingør

Tlf. 4922 0206

Farum

Farum Gydevej 91 – 3520 Farum

Tlf. 4495 8555

Slangerup

Raasigvangen 5 – 3550 Slangerup

Tlf. 4733 4711

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce