Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Slagterens søn fik Den Kongelige Belønningsmedalje

Annonce

MEDALJE: IT seniorkonsulent i IBM Danmark ApS, Jens Frederiksen fra Hornbæk, er blandt de i alt 34 modtagere af medaljer som Dronning Margrethe i sommer tildelte danske borgere for deres respektive indsatser.

Den 30. juni 2020 fik Jens Frederiksen tildelt Den Kongelige Belønningsmedalje for sit arbejde i IBM gennem 44 år. Her har han været IT-konsulent, seniorkonsulent og primært haft med de danske kunder at gøre. Han har endvidere i 13 år arbejdet i den interne IT-afdeling i IBM.

- Jeg er da meget beæret over at få tildelt en medalje, siger den nu 64-årige Jens Frederiksen, der er født og opvokset i Hornbæk, hvor også skolegangen foregik. Nu bor han på Borsholmvænget.

-  Jeg er en ægte hornbækker, det må jeg erkende. Jeg er faktisk født på 1. sal i Hornbæk by oven over butikken ”Slagter Frederiksen”, som mange lokale vil kende, fortæller han. - Og slagteren, ja det var skam min far, siger Jens Frederiksen med smil i stemmen og tilføjer at han er lidt ked af at hans mor ikke nåede at høre om tildelingen af medaljen.

”Den Kongelige Belønningsmedaille” er de seneste 100 år hovedsagelig tildelt for lang og tro tjeneste i det danske erhvervsliv, og i almindelighed for 50 års tjeneste i samme virksomhed. Medaljen har et meget bredt anvendelsesområde og sorterer under Kabinetssekretariatet.

Annonce
Annonce
Alarm112

To personer i kritisk tilstand efter bilulykke

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce