Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Spændende forår for FC Helsingør

Jeppe Kjær har været en af de mest markante FC Helsingør-spillere i efteråret, der sluttede med tre nederlag.Foto: Claus Birch.
FCH sluttede 2020 med tre nederlag på stribe, så bøtten skal vendes, når turneringen genoptages i februar.
Annonce

Fodbold, 1. division: Efter en tiltrængt juleferie genoptager FC Helsingørs spillere træningen i denne uge. Der venter seks spændende runder, inden regnskabet skal gøres op i det såkaldte grundspil. De seks bedste hold spiller videre om oprykning til Superligaen, mens de seks nederste spiller for at undgå nedrykning.

Med 21 point holder FC Helsingør vinterpause på ottendepladsen, et enkelt point fra en plads i top 6. Den første FCH-kamp spilles fredag den 12. februar i Kolding, men forinden er der planlagt en række træningskampe.

Der indledes med en udekamp mod FC Nordsjælland lørdag den 16. januar.

En uge senere, lørdag den 23. januar, kommer HIK på besøg. Tirsdag den 26. januar tager FCH imod Lyngby, og tre dage senere, fredag den 29. januar, er det Brøndby, der kommer på besøg.

Endelig er der også planlagt en udekamp mod svenske Kalmar FF. Det opgør spilles lørdag den 6. februar. Som udgangspunkt er træningskampene ikke åbne for tilskuere, grundet corona-restriktioner.

Annonce
Annonce
Indland

Danmarks første kvindelige biskop takker af

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce