Annoncørbetalt indhold

Specialdesignede firmabiler til ethvert formål

Annonce

Sponsoreret: I juli måned bevægede Kronborg Auto og Helsingør Bilhus sig ind på et nyt markedsområde, da de indledte et samarbejde med resten af koncernen Carholding og dannede et erhvervscenter. Samarbejdet betyder, at bilhusene nu også er leveringsdygtige i alle biltyper til erhverv, og det betyder ligeledes en udvidelse af kompetencer i huset på Klostermosevej.

”Vi kan nu levere skræddersyede firmabiler til alle erhvervsformål. Det er et marked der længe har været efterspurgt lokalt. Produktudvidelsen betyder også, at vi har fået helt nye kompetencer i huset med vores erhvervsteam, der tilsammen kan håndtere alle forespørgsler indenfor erhvervsområdet,” fortæller Kenneth Brunsholm, direktør i Helsingør Bilhus.

Bil efter behov

I erhvervsafdelingen bliver den enkelte bil designet ud fra kundens behov. Alt fra små personbiler med et særligt bagagerum til småvarer, til store kassevogne med reolsystemer, skuffeplads og arbejdsstationer, og lastbiler med lad kan bestilles.

”Stort set alle de biler vi sælger til erhverv er forskellige. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i hvilken størrelse bil og model kunden ønsker, men derfra bygger vi bilerne op ud fra kundernes individuelle behov”, fortæller Martin Harboe, erhvervsrådgiver.

Der er stor forskel på, om en bil skal bruges til at levere friske blomster på bestilling, fødevarer til dagligvarebutikker, transportere gangbesværede mennesker rundt, eller fyldes op med håndværkerens værktøj, ledninger, lægter og skruer. Mulighederne for at sammensætte erhvervsbilerne er næsten uendelige.

”Vi kan i meget detaljeret grad tilpasse dem, så de lever op til krav om træk, får de rigtige dæk på, og i det hele taget indeholder løsninger som passer til dét, den skal bruges til – og så virksomheden får et arbejdsredskab, som får hverdagen til at fungere bedst muligt,” fortæller Martin Harboe.

Om erhvervsteamet teamet

Martin Harboe har arbejdet i bilbranchen i 13 år. De seneste tre år har han udelukkende haft med biler til erhverv at gøre. Han er uddannet i VW’s omfangsrige produktkatalog, og har tre års praktisk erfaring med at designe erhvervsbilerne. Hans uddannelse bliver løbende fulgt op, når der er nyheder på markedet.

”Bilbranchen er et marked i rivende udvikling, så nyheder er der mange af hele tiden. Jeg har brugt meget tid på at lære VW’s store produktkatalog at kende, og forstå hvordan de enkelte dele kan sammensættes”, fortæller erhvervsrådgiveren.

Skal bilen eksempelvis trække tung cargo, så er det vigtigt at finde rette model og motor, så man ikke kommer på den forkerte side af lovgivningen.

”Jeg tager mig også af rådgivning i forbindelse med køb og finansiering, driftsomkostninger og ekspres-service, og det er min opgave at ligge på mine grædende knæ foran mekanikeren, hvis der opstår en kritisk situation, og sørge for at bilerne kan blive fikset i rekordfart,” fortæller Martin Harboe.

Erhvervsrådgiveren har et tæt samarbejde med Kronborg Autos mekaniker, Tommy Johannessen, som har ansvaret for reparationer af erhvervsbilerne, og erhvervsservice rådgiver Christian Jørgensen, som har dialogen med kunden i forbindelse med servicespørgsmål.

”Fordelen ved at have et erhvervsteam lokalt i huset er, at vi har alle kompetencer til stede. Vi kan trække på hinandens viden og handle hurtigt på kundernes forespørgsler” runder Martin Harboe af.

Hvis du vil vide mere om mulighederne for køretøjer til erhverv, er du velkommen til at kontakte Kronborg Auto og Helsingør Bilhus her:

Annonce

Kronborg Auto A/S

Klostermosevej 121 – 3000 Helsingør

Tlf. (+45) 4922 2144

kronborg-auto.dk

 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Lokalavisen Nordsjælland

Det socialistiske paradis: - På en almindelig folkeskole oplevede vi, hvordan 12-årige børn var i stand til at citere Lenin og tænke i kor og bære ens tørklæder

Annonce