Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Støt Trykkerdammens brolaug

Trykkerdammens bro er nu fire år gammel, meget benyttet af badere, dykkere og andre vandelskere. Nu skal den så småt også vedligholdes lidt og brolauget opfordrer brugere til at melde sig ind i brolauget. Foto: Torben Sørensen, kalabas.dk
Annonce

Brugere af Trykkerdammens flotte bro ved siden af bådudlejningen opfordres nu til at melde sig ind i brolauget ogderved  støtte vedligeholdelsen ad den vej.

- Broen har netop passeret sin 4-årsdag. Grundet Coronaen kunne vi brolaugets bestyrelse ikke fejre dagen, men vi lover at komme stærkt igen til næste år. men 4 års slidtage sætter sine spor og broen trænger til reparationer hist og pist.  Det er de to trapper, der trænger til forstærkning. Og det skal helst ske inden alt for lang tid.  Vi har endnu ikke indhentet prisoverslag på arbejdet, men det skal gøres da slitagen allerede er betydelig, siger bestyrelsesmedlem Jan Algreen-Ussing. til Lokalavisen Nordsjælland.

- Da brolaugets eneste indtægter er medlemskontingenter, har bestyrelsen besluttet at uddele flyers med opfordring til at melde sig ind i brolauget – så vi får råd til at vedligeholde broen til glæde for de mange brugere, siger Jan Algreen-Ussing .

Vi har været lidt over 100 medlemmer, men tallet er faldt lidt. Nu håber vi dog på at de "frafaldne" og andre interesserede vil støtte op igen. For endelig er sommeren kommet til vores dejlige Helsingør - og det betyder jo mange, glade badegæster, dykkere og andet godtfolk, som benytter strande og offentligt tilgængelige broer. Det er et pragtfuldt liv, der her udfolder sig ved Trykkerdammen, og det er skønt at kunne tage en dukkert uden at skulle få sand mellem tæerne, tilføjer han. - De nye flyere uddeles i denne tid , så tag godt imod vores aktive uddelere og handl derefter, opfordrer han.

Man kan høre nærmere hos brolaugets kasserer Anette Lyngby Kristensen på 2447 4796 eller via mail til hende, anette@siddebold.dk. Et års-abonnement for medlemmerne koster 100 kroner.

Annonce
Annonce
Alarm112

To personer i kritisk tilstand efter bilulykke

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce