Annoncørbetalt indhold

Udvidede åbningstider hos Audi Hørsholm

Foto: TORBEN SORENSEN/KALABAS
Annonce

Sponsoreret: Fra januar 2020 udvider Audi oplevelseshus i Hørsholm deres åbningstider. Fremover vil det være muligt at besøge showroomet alle ugens dage.

”Vi har erfaret, at tilgængelighed er vigtigt for vores kunder, så det har vi besluttet at imødekomme ved udvide vores åbningstider. Fremover holder vi åbent også på lørdage i vores showroom,” fortæller Bjarke Hansen, salgschef hos Audi Hørsholm.

Han uddyber, at kunder i dag forventer tilgængelighed i højere grad end tidligere, og at man som virksomhed må følge med tiden, hvis man vil drive service virksomhed.

Annonce

Nye vaner hos bilinteresserede

De seneste år har kunderne ændret deres vaner fra at tage fysisk ud og besøge forretninger, til primært at handle og søge information online. Særligt indenfor detailhandlen vækster tendenserne år for år, ligesom dagligvarer også er en kategori hvor onlinemarkedet fortsat er på vej opad.

”De nye vaner mærker vi også hos os. Hvor vi tidligere havde tre-fire besøg af samme kunde i showroomet, er kunderne i dag meget mere informerede allerede når de træder ind ad dørene. De har sat sig ind i detaljerne på den udsete model, og kommer hovedsageligt hos os for at prøvekøre den,” fortæller salgschefen.

Det giver nogle andre betingelser for bilhuset, som har skullet omstille sig fra primært at være rådgivende om bilens mekanik og teknik, til nu at fokusere mere på helhedsoplevelsen af den enkelte bil. Farver, materialer, fælge, ekstraudstyr og reservedele er noget som optager mange af de besøgende kunder i dag.

”Vi er endnu ikke nået til at man køber bilen på nettet. Vi tilbyder et premium produkt, som opleves bedst i virkelighedens verden, og vi gør vores bedste for at imødekomme vores besøgendes ønsker,” siger Bjarke Hansen.

Annonce

Virtuel fremvisning af drømmebilen 

Som en helt ny feature kan man nu få en virtuel fremvisning af sin drømmebil i Audis oplevelseshus.

I bilhusets nye Customer Private Lounge kan man blandt andet opleve den udvalgte model i alle tænkelige farver, åbne dørene, kigge ind i kabinen og se den med forskellige betræk og materialer.

”Bilen er jo ikke som sådan en ”hyldevare”. Det er en stor omkostning for de fleste, og derfor betyder det også noget, at man får den præcis som man vil have den. I vores Customer Private Lounge kan man kan i høj grad være med til at designe sin egen bil, og der er et hav af kombinationsmuligheder,” fortæller Bjarke Hansen.

Personalet hos Audi står klar til at give dig en virtuel biloplevelse, næste gang du besøger bilhuset.

Annonce

2 x åbent hus i januar

De to første weekender i januar holder Audi oplevelseshus åbent hus. Kig forbi til en rundtur i det nye år og få lidt vådt og tørt til ganen. Hold øje med Audi Hørsholm hjemmeside for yderlige information.

Annonce

Adresse: Audi Hørsholm

Kokkedal industripark 6 – 2980 Kokkedal

Tlf. 7070 1025

hoersholm.audi.dk

Annonce

Åbningstider

Mandag til fredag 09.00 – 17.30

Lørdag & søndag 11.00 – 16.00

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce