Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

- Vi har haft en rigtig positiv genåbning

 Det er gået rigtig fint, fortæller Lenettte Laugmann (th), som er ansat i tøjbutikken Femail. Her ses hun sammen med indehaver af Femail, Betina Florin. Foto: Lars Johannessen.
Vi vil gerne rose og takke vores søde trofaste kunder for opbakningen, siger Lenette Laugmann, som er ansat i tøjforretningen Femail i Stengade.

HELSINGØR: Der er stadig glæde over genåbningen i butikkeren i Helsingør. Flere kan fortælle om et godt salg og stor opbakning hos kunderne, siden genåbningen første marts. En af dem er tøjbutikken Femail i Stengade.

- Det er gået rigtig fint. Vi vil gerne rose og takke vores søde trofaste kunder for opbakningen. Vi har haft en rigtig positiv genåbning. Vi har især solgt rigtig mange bukser. Der nok andre end mig der har taget et par coronakilo på, siger Lenette Laugmann, som sammen med butiksindehaver Betina Florin betjener kunderne i Femail.

Også i delikatesseforretningen Lynhjems Eft. i Stengade er der glæde over ikke at høre til blandt de få, der har lov til at holde åbent.

- Det er dejligt. Vi  kan godt mærke, at der er kommet flere mennesker på gaden. Som specialforretning er vi kommet rimeligt godt igennem fra start af, selv om vi  ikke har haft nogle turister. Vi har klaret os godt. . Folk har gerne villet forkæle sig selv med lidt ekstra lækkert. Det er også det jeg hører fra andre specialforretninger som slagtere, oste- og fiskehandlere, siger Ulrik Sjøltov, som sammen med sin kone Gitte Sjøltov driver delikatessebutikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

93-årige Arne Magnussen lancerer sit syvende puslespil fra lokalområdet: Velkommen til Snekkersten set fra oven

Lokalavisen Nordsjælland

Efter corona: Hvordan skal vores byer genopstå?

Annonce