Annoncørbetalt indhold

Vi vil udvikle bæredygtige byer og lokalsamfund

Nykredit i Helsingør har lokale rådgivere. Her siger Jacob Duch Pedersen velkommen til Kim Lenzing Harritzhøj
Annonce

Sponsoreret: På hjørnet af Stengade og Sct. Anna Gade i Helsingør ligger Nykredit. Selvom ordet bank ikke går igen i navnet, er det lige netop, hvad Nykredit er. Den er, som mange ved, forankret i realkredit, men er i dag en bank i vækst, der yder helhedsløsninger for kunderne.

”Vi føler, vi har et ansvar for at holde et stabilt boligøkonomisk fundament for vores kunder nu og i fremtiden. Vi er der, hvor danskerne har brug for en økonomisk partner,” fortæller centerdirektør Jacob Duch Pedersen.

Endnu en lokal rådgiver

Nykredit i Helsingør har stort set udelukkende ansatte, 12 rådgivere, der er eksperter i området. Lokalt funderede rådgivere.

I december måned udvidede banken med endnu en lokal rådgiver. Kim Lenzing Harritzhøj, som er født og opvokset i Helsingør, og i dag bor i Snekkersten med sin kone Louise og deres to børn på 5 og 1 ½ år, startede hos Nykredit Helsingør 1. december 2019.

 

”En af grundene til, at jeg finder Nykredit Helsingør tiltalende som arbejdsplads, er, at her er fokus på relationerne og de menneskelige værdier. En tæt kunderelation giver mulighed for at yde bedre rådgivning til den enkelte,” fortæller Kim Lenzing Harritzhøj.

”Det handler netop for os om at give kunden mere, end de forventer, og her er den enkelte rådgiver altafgørende. Man skal ikke være et nummer i rækken, man skal man kende sin rådgiver,” siger centerdirektøren.

En bank for alle

”Vi er nok mest kendt som boligejernes bank. Størstedelen af dét vores rådgivere laver, har da også med bolig at gøre i en eller anden forstand – om det så handler om lån, pension, investering eller lignende,” fortæller Kim Lenzing Harritzhøj videre.

Nykredit er ejet af en forening, hvor medlemmerne er kunderne. Det er et af Nykredits formål at sende mest muligt overskud tilbage til kundernes lommer. Det er også derfor, Nykredit har en række medlemsfordele målrettet deres kunder.

Lokalt engagement

”Som ansat i Nykredit arbejder vi efter et sæt værdier. Vi føler, vi har et stor ansvar for det samfund, vi er en del af. Det gør vi blandt andet ved at arbejde på en sund og stabil boligøkonomi, men det gør vi også ved på mange måder at understøtte udviklingen af de lokalsamfund, vi er en del af,” fremhæver Jacob Duch Pedersen.

Han fremhæver i det hele taget Helsingør som en af de mest spændende danske byer.

 

 

”Historien om købstaden er så velbevaret og fin. Den skal vi passe på. Og så er her en helt unik lokal ånd, som jeg ikke har oplevet andre steder. Folk her vil hinanden, og vi er som arbejdsplads stolte over at bidrage til fællesskabet, blandt andet ved at skabe arbejdspladser", slutter centerdirektør Jacob Duch Pedersen.

Kim Lenzing Harritzhøj sidder med rådgivning inden for alt, hvad der har med privatmarkedet at gøre. Du er velkommen til at bestille et møde med ham, centerdirektøren eller en af deres kollegaer - eller kigge forbi på adressen her:

Nykredit Helsingør

Stengade 63 – 3000 Helsingør

Tlf. (+45) 7010 9000

Mød din rådgiver her

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce