Annoncørbetalt indhold

Guide: Inspiration til mors dag gave

6 skønne bud på den perfekte mors dags gave 

SPONSORERET: Lige om lidt skriver vi Mors dag på kalenderen - i år falder den på søndag d. 10. maj. Måske er du rigtig god til både at fortælle og vise din mor, at du elsker og værdsætter hende, og måske glemmer du det nogle gange... Lige meget hvad, så er Mors dag den perfekte anledning til at sende din mor en kærlig tanke eller give hende en oplevelse, hun sent vil glemme.

Vi giver dig her inspiration til både ting og oplevelser, din mor vil elske at få fra dig på mors dag.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stokværk: Et forkælelsesunivers til din mor

 

Hos Stokværk har de alt, hvad din mors hjerte kan begære. Butikken er et 300 km2 oplevelseshus, der byder på alt til kvinden - lige fra modetøj, smykker, og hudpleje-produkter til interiør og møbler til boligen samt lækre delikatesser.

Det er ren forkælelse for alle sanser. Stokværk har også en flot webshop, hvor du med garanti kan finde en lækker gave til din mor, men tager du et smut forbi butikken, står de søde Stokværk piger også klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rette gave til din mor.

Alt er nøje udvalgt, og særligt har Stokværk et stort udvalg af smykker fra tidens største smykkedesignere. Overrask din mor med en smuk ring, en feminin hals- eller ankelkæde, et par fine øreringe eller et klassisk armbånd fra populære mærker som Pernille Corydon, Maanesten, Jane Kønig, Enamel Copenhagen m.m. Det vil med garanti gøre hende varm om hjertet og ivrig efter at vise det frem.

Stokværk butik & webshop

Øster Torv

3060 Espergærde

Hjemmeside: www.stokvaerk.dk

Kontakt:

Butik tlf.: 22 93 30 60

Webshop tlf.: 30 36 99 77

Mail: info@stokvaerk.dk

Åbningstider

Man-fre 9:30-18.00

Lør 9:30-15.00

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Havnekiosken: Mors dag hygge med lækre is og kolde sodavand

Tag din mor med en tur forbi Havnekiosken i Hornbæk, hvor Peter og hans medarbejdere tilbyder et bredt udvalg af lækre is, byens bedste milkshakes og kølige sodavand til at slukke tørsten med i den dejlige forårsvarme.

Kiosken ligger på Havnevej ved Hornbæk lige ved vandet, så det er også en oplagt mulighed til at tage din mor med på en dejlig gåtur langs kajen eller stranden, mens i sammen, på afstand, nyder lækkerierne fra Havnekiosken.

Der er hele 30 smagsvarianter af is at vælge i mellem fra de populære mærker Ben&Jerry og Gelateria, så du kan være sikker på, at du og din mor finder jeres foretrukne smag. Den mest solgte is hos Havnekiosken lige nu, er den lækre Cookie Dough – mums!

Det er de små ting i livet, der tæller. Denne mors dag, hvor I hyggede jer med is ved vandet, vil helt sikkert være et dejligt minde at kigge tilbage på.

Havnekiosken

Havnevej 24

3100 Hornbæk

Åbningstider i kiosken: 7.00-21.00 alle dage

Åbningstider i iskiosken: 12-21 alle dage

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gl. Humlebæk Kro: Glæd din mor med en udsøgt frokostplatte eller middag

Går vejen til din mors hjerte gennem smagsfyldt, lækker, traditionel mad? Så tilbyder Gl. Humlebæk Kro den bedste af slagsen.

Lige nu tilbyder Gl. Humlebæk Kro 25 procent på hele menukortet, og du kan afhente kroens gode retter selv eller få det bragt hjem til hoveddøren.

Kroen har åbent fra klokken 12 - 21 alle ugens dage, og der er derfor både mulighed for at invitere din kære mor på en dejlig frokostplatte eller en flot tre-retters menu til middag. På selve Mors Dag vil der være en særlig frokostplatte og menu, der smører smagsløgene på den helt rigtige måde.

Vil du hellere nyde maden i kroens smukke, autentiske omgivelser? Så overrask din mor med et gavekort, som hun kan indfri sammen med dig til en uforglemmelig frokost eller middag, så snart Gl. Humlebæk Kro får lov at åbne igen.

Bestil nemt og hurtigt frokost eller middagsmenu på hjemmesiden her eller på kroens app ved at søge på Gammel Humlebæk Kro 3050. Du kan selvfølgelig også ringe og bestille på telefon 49 19 02 65 eller 20 93 93 99. Se menukort og priser her.

Gl. Humlebæk Kro

Humlebæk Strandvej 2A

3050 Humlebæk

Tlf: 49 19 02 65

Mobil: 20 93 93 99

Hjemmeside: gamlehumlebaekkro.dk

Åbningstider

Alle ugens dage fra kl. 12.00-21.00

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klinik for fodterapi: Sommerklare og udhvilede fusser

Sommeren er så småt vej, og det betyder sandaltid. Derfor er det oplagt at forkæle din mor med en lækker fodbehandling til mors dag. Hos Klinik for Fodterapi står Viola og resten af teamet af dygtige fodterapeuter klar til at give din mor en skøn fodbehandling.

Med en alm. fodbehandling hos klinikken, bliver neglene klippet, slebet og renset godt i dybden. Hård hud, ligtorne og eventuelle skavanker bliver behandlet, og de ny-behandlede fødder bliver afslutningsvist smurt ind i creme.

Fortjener din mor lidt ekstra forkælelse, kan du give hende luksus-behandlingen, som, udover førnævnte, også byder på fodbad, spa-scrub, en fugtgivende fodmaske, indsmøring i creme og lak på tæerne efter ønske. Dine mors fødder vil juble.

Klinik for Fodterapi tilbyder også shellac – både som en del af fodbehandlingen og som pedi- eller manicure alene. Lakken holder i mindst 2-3 uger uden afskalning eller skade på neglen. Måske du og din mor skulle booke en tid til selvforkælelse sammen?

Du kan finde mere information om de forskellige behandlinger, som Klinik for Fodterapi tilbyder på deres hjemmeside her. Her kan du også købe et gavekort – så kan din mor helt selv vælge den rette behandling.

Klinik for Fodterapi Helsingør

Rosenkildevej 2

3000 Helsingør

Tlf. 49 21 16 91

Hjemmeside: helsingor-fodterapeuter.dk

Åbningstider:

Efter aftale – Klinikken har ingen faste åbningstider

Behandlinger kan foregå mandag-fredag fra kl. 8.00-17.00 og lørdage efter aftale

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Havreholm Klatrepark Til-Tops: Aktiv i det fri – for hele familien på mors dag

Giv din mor en oplevelse sammen med hele familien under eller over træerne, som hun sent vil glemme. Hos Havreholm Klatrepark Til-Tops kan I alle være med til en masse sjove udendørsaktiviteter, og her er der både plads til samarbejde i form af moralsk opbakning og let, sjov konkurrence for hele familien.

Parken byder på hele fem klatrebaner, som har hver deres sværhedsgrad. Den gule bane er for de små i alderen 3-7 år, derefter kommer den grønne bane i 6 meters højde, den lyseblå i samme højde men med nogle elementer, der øger sværhedsgraden, dernæst kommer den blå bane i 10 meters højde og til sidst den røde bane for de øvede og vovehalsene i 16 meters højde, der ender ud i et fritfaldssvæv, der giver et godt sug i maven.

Er I ikke til højderne, så byder parken også på discgolf – et anderledes og sjovt alternativ til almindelig golf. Her gælder det om at kaste frisbees, der skal ramme i kurven, hvilket kan være ret udfordrende.

Hvis du køber eller booker jeres klatrebillet inden d. 15. maj, sparer du lige nu 30 %, og billetterne kan bruges helt indtil d. 31. oktober 2020.

Der vil med sikkerhed være noget for alle i familien i Havreholm Klatrepark, og din mor vil sammen med jer kunne tænke tilbage på denne dag med et smil på læben over den dejlige tid I brugte sammen aktive ude i det fri.  I kan evt. slutte dagen af ved parkens lange svævebane, der er 208 meter lang – det kilder så dejligt i maven.

Havreholm Klatrepark Til-Tops

Klosterrisvej 4

Havreholm

3100 Hornbæk

Tlf. 2117 3743

Kontakt

Mail: havreholm@til-tops.dk

Hjemmeside: havreholmklatrebane.dk

Facebook: www.facebook.com/TilTops

Åbningstider

Alle lørdage, søn- og helligdage fra kl. 10.00 - 18.30.

Juli måned hver dag fra kl. 10.00 – 18.30.

Sidste tjek-ind til klatring kl. 15.00 og til discgolf og quiz kl. 17.00

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jytte Sobczyk: Højeste kvalitet til mors dags gave

Glæd din mor med et flot tørklæde, nyt tøj, en lækker pung eller taske i læder eller måske et smukt smykke fra butikken Jytte Sobczyk i Espergærde Centret.

Der er lagt vægt på farver, danske mærker og god kvalitet til en god pris, ifølge Ewa som er ejer af butikken, og det er hun stolt af. Selv vil hun anbefale, at du forkæler din mor med et af butikkens mange flotte smykker, tørklæder, en lækker læderpung eller -taske eller de smukke, feminine toppe fra Rosemunde.

Smykkerne hos Jytte Sobczyk er i rustfrit stål og er derfor også gode til hyper-allergikere – du får super høj kvalitet. Din mor behøver aldrig tage smykket af, for det kan nemt tåle vand, uden at der dannes misfarvninger. Dette vil være en gave, din mor vil huske hele livet.

De smukke tørklæder kommer i mange farver og du kan få dem både i bomuld, tynd uld og silke. Mulighederne for selvforkælelse til din mor er mange hos Jytte Sobczyk, og hun vil med garanti stolt vise det hele frem. – Og er du i tvivl, kan du altid glæde med et gavekort.

Se de mange flotte varer fra mærker som Two Danes, Part Two, Markberg, Bitte Kai Rand, Picard Wolford m.m. på butikkens Instagram her og slå et smut forbi Ewa i butikken.

Butik Jytte Sobczyk

Nørre Torv 9

3060 Espergærde

Tlf. 26 85 44 18

Åbningstider

Mandag-fredag 09.30 – 18.00

Lørdag 09.30 – 15.00

Facebook

Instagram

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • karolina-bobek-eoR84jjW1oo-unsplash
  • Klinik for fodterapi
  • morsdag_stokvaerk_lavere
  • havnekiosken logo-1
  • gl. humlebæk kro
  • havreholm klatrepark til tops
  • Ewa
Lokalavisen Nordsjælland

Skaterhjelme: En Uundværlig Beskyttelse for Børn og Unge Skatere

Lokalavisen Nordsjælland

De Værdifulde Fordele ved Frokostordninger på Arbejdspladsen: Skabning af Sammenhold og Sundhed

Lokalavisen Nordsjælland

Wagrain: Det Ultimative Skisportssted i Østrig

Lokalavisen Nordsjælland

Genanvendt Bolværk: Skabelsen af Bæredygtige Sofaborde

Mest læste

Seneste nyt

Indland

Er du klar til årets første sne? Trist november-vejr kan skabe farlige forhold i Helsingør

Erhverv

Helsingør Dagblad og Lokalavisen Nordsjælland skal flytte: Overtager historiske lokaler i hjertet af byen

Lokalavisen Nordsjælland

Martin manglede noget helt særligt i sin populære Helsingør-butik: Nu svømmer han i kolde kontanter

Lokalavisen Nordsjælland

John står i spidsen for en af byens største butikker: - Mange kunder ser ikke mine medarbejdere som ligeværdige

Alarm112

Landsret idømmer familiefar 13 års fængsel for knivdrab i villahave

Indland

Helsingør ophæver afbrændingsforbud efter regnskyl

Indland

Lastbiler blokerer veje flere steder i Danmark: Vær opmærksom i trafikken, lyder det fra politiet