Annoncørbetalt indhold

Guide til lækker take away

Er du til knitrende, sprøde pizzaer, lækker traditionel kromad eller den eksotiske velafbalancerede thairet? 

Skal vi ud at spise, kommer det i den næste tid til at foregå hjemme. Restauranter og cafeer er blevet bedt om at lukke den næste periode, så vi kan få bremset corona-smitten.

Men vi kan jo sagtens blive kræset om alligevel. Vi kan granske menukortet hjemme. Bestille det, vi ønsker. Vi skal så hente det selv eller måske få det bragt. Oplevelsen af den gode veltillavede mad kan vi få alligevel.

 

Annonce

Take away muligheder

Vi har samlet et udvalg af områdets take away muligheder. Alle disse steder følger naturligvis alle Sundhedsstyrelsens anvisninger til punkt og prikke.

Situationen ændrer sig hele tiden. Følg med på stedernes hjemmesider og Facebooksider.

 

Annonce

Gl. Humlebæk Kro: Lækker, veltillavet, traditionel dansk kromad

Traditionel dansk kromad af den allerbedste slags. Det er, hvad man kan forvente af den take away, der kommer fra Gl. Humlebæk Kro. De mest populære take away-retter er da også klassikere inden for det traditionelle danske køkken.

Gl. Humlebæk Krogryde, der er tilberedt med skært oksemørbrad, serveres med mos og råsyltede tyttebær. Men også Wienerschnitzel ”Salzburger Art”, som er tilberedt af kalveinderlår, der paneres og steges i smør med grønne ærter, brasede kartofler og skysauce. Naturligvis med peberrod og kapers ved siden af. En anden populær mulighed er kroens tre retters menu

Gl. Humlebæk Kro giver 25 % i forhold til prisen på menukortet i de næste uger. Restauranten holder take away åbent fra kl. 12.00 til 21.00. I den næste periode bringer de også mad ud mellem kl. 17.00 og 20.00 til nærområdet.

Bestil nemt og hurtigt frokost eller middagsmenu på hjemmesiden eller kroens app. Man kan naturligvis også ringe og bestille på telefon 49 19 02 65 eller 20 93 93 99. Se menukort og priser her.

Du kan hente Gl. Humlebæk Kros app til smartphones på henholdsvis Apples app-store og i Google Store.  Eller søg efter: Gammel Humlebæk Kro 3050.

Gl. Humlebæk Kro

Humlebæk Strandvej 2A

3050 Humlebæk

Tlf: 49 19 02 65

Mobil: 20 93 93 99

www.gamlehumlebaekkro.dk/

 

Annonce

Thai Kitchen: Den balancerede, spicy take away

Et måltid i Thailand er en hyldest til livet. For det perfekte måltid skal - lige som livet - efterlade et velafbalanceret indtryk af krydderi, sødme og ofte også stærk chili, der får det til at kilde på tungen. Thailandsk mad er karakterfuld, smuk, farverig og fyldt med smagsindtryk.

Maden i Thaikitchen bliver tilberedt af professionelle thailandske kokke. Der benyttes friske, eksotiske råvarer. Mere autentisk kan man ikke få det.

Du kan med fordel gå ind på hjemmesiden og bestille dine retter, så får du 5 % rabat. Du kan selvfølgelig også ringe.

Thai Kitchen

Fiolgade 11

3000 Helsingør

Telefon 49 21 72 17

www.Thaikitchen.dk

 

Annonce

Divina Pizza e Birra: Knasende, sprød pizza skabt med kærlighed - bagt i stenovn

Der bliver kræset om din pizza, inden den overhovedet bliver til. Divina Pizza e Birra vælger økologisk, hvor de kan, pizzadejen langtidshæver op til 72 timer, så den har mulighed for at udvikle sig optimalt. Deres mozzarella er frisklavet fra et italiensk mejeri i København. Din pizza er tilberedt med kærlighed!

Alle pizzaer bliver serveret med en lille salat. Det er også muligt at bestille god kaffe og den lækre hjemmelavede italienske is. Drikkevarer kan selvfølgelig også købes.

Divina Pizza e Birra har også reduceret åbningstiden. De er åbent for takeaway alle dage fra klokken 16 til 20. Som noget nyt, tilbyder Divina Pizza e Birra at bringe maden ud til jeres bil, hvis i ikke har lyst til at hente det i butikken.

Ved take away -10% - Se menukortet her

Divina – Pizza & Birra

Strandvejen 159

3060 Espergærde

Tlf.: 49 13 61 77

E-mail: cafedivino@cafedivino.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Lokalavisen Nordsjælland

78-årige Flemming bliver kaldt 'Danmarks sødeste kassedame': Nu har lokalt supermarked fået fingrene i den populære medarbejder

Annonce
Indland

Vermund er klar til comeback efter eksklusion af formand

Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Cecilie bliver halshugget indefra uden en operation: Den er booket, men pengene mangler

Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Hele byens partybutik lukker efter 12 år: Men Helsingør har ikke har set det sidste til Lars og Lykke

Indland

Nyt supersygehus bliver markant dyrere: Overskridelsen er alvorlig og får konsekvenser, siger regionsrådsformand

Lokalavisen Nordsjælland

Stine vinker farvel til den faste lønseddel og satser alt: - Det er min tid til at gøre det, jeg drømmer om

Lokalavisen Nordsjælland

Her kan ingen ramme skraldespanden: Centralt område i Helsingør vurderet som 'meget kritisk'

Lokalavisen Nordsjælland

Lejer forlader sin lejlighed og efterlader kæmpe bunke skrald: - Det er fuldstændig vanvittigt

Lokalavisen Nordsjælland

Her er der rift om et af landets mest upopulære job: - Vi hænger altid overtøjet, når vi kommer ind

Forbrug

Prisen på el falder - men ikke alle kommer til at mærke forskellen foreløbig

Indland

Fagforeninger i brev: Helsingør-borgmester har truet ansatte

Alarm112

Forsvarer for Claus Hjort kræver nævninger i straffesag

Indland

Anmeldere er enige om vigtigheden af ny Spies-dokumentar: - Det kan næsten ikke overvurderes

Indland

DR-dokumentar: Rejsekonge betalte unge ansatte for sex og tæsk