Annoncørbetalt indhold

Guide til service og håndværkere

SPONSORERET: Det kan nogle gange være vanskeligt lige at vælge, når man står og har brug for assistance fra en håndværker. Det kan være, at nogle rør er sprunget, toilettet er stoppet eller at der er noget, der nødvendigvis skal fikses i huset, som man ikke selv kan klare. - Eller måske du står over for en større flytning fra hus til lejlighed eller omvendt.

Her kan du finde en række håndværkere, der er klar til at yde førstehjælp, hvis noget er gået galt, eller hvis du står over for en større opgave.

 

Sikkerhedsgodkendte folk flytter for dig

Ingen flytning er for stor og heller ingen er for lille, når man skal have Multiflyt til at hjælpe. Og ikke nok med det -virksomheden er sikkerhedsgodkendt, hvilket betyder, at medarbejderne er godkendt af politiet, som man også hjælper med flytninger. Virksomheden kører også med mad for Region Hovedstaden, det sker dagligt fra Hillerød til sygehuset i Frederikssund.

Virksomhedens ejer, Lars Faxholm, fortæller, at man sørger for alt i forbindelse med en flytning. Lige fra nedpakning over selve flytningen til udpakningen. Og er der længere tid mellem nedpakning og udpakning, sørger man naturligvis også for opbevaring i tiden mellem.

Multiflyt

Ole Rømersvej 7-9

3000 Helsingør

Tlf: 49 20 33 10

www.mutiflyt.dk

 

Grøn varme fra en varmepumpe

Interessen for grøn energi er stadig voksende, og går man med tanker om at få sig en varmepumpe til at lune sig ved enten i sommerhuset eller i helårshuset, er VVS-installatør Casper Andersson den rette mand at henvende sig til.

Efter han for 22 år siden overtog forretningen fra sin gamle mester, har han, ud over alt andet VVS-arbejde, specialiseret sig i netop varmepumper, som er CO2-neutrale og derfor yderst miljørigtige.

Casper Andersson fortæller, at man både kan få en varmepumpe, der arbejder med luft til luft og luft til vand, og at han er leveringsdygtig i begge systemer.

Det behøver ikke at være dyrt at sikre sig varme med en varmepumpe, fortæller han. Han har nemlig indgået et samarbejde med Nærvarme ApS, som sikrer, at man ikke skal have penge op af lommen i første omgang.

VVS-installatør Casper Andersson

Fredericiavej 13

3000 Helsingør

Tlf: 49 20 23 60

Mobil: 40 42 77 76

www.vvs-andersson.dk

 

Annonce

Her får kloakken det godt

Der findes ikke noget værre, end når der er problemer med kloakken. Det er ikke noget, man lige selv kan klare, og det er en situation, de færreste selv vil klare. Men der er råd for det hos autoriseret kloakmester, Rasmus Ebbe, der i 14 år langsomt har bygget sin forretning op til i dag at beskæftige 10 medarbejdere.

"Vi har specialiseret os inden for kloak-arbejde og laver både opgravningsfri kloak-renovering (strømpeforing), traditionel kloak-renovering, TV-inspektion og rottebekæmpelse", fortæller Rasmus Ebbe.

Det er vigtigt for os, at kvalitet og service er den bedste, og vi er stolte af vores fagligt kompetente medarbejdere, som giver vores kunder tryghed og sikkerhed i fagligt veludført arbejde.

Rasmus Ebbe

Engholmvej 3

3100 Hornbæk

Tlf: 49 70 40 99

www.rase.dk

 

Annonce

30 års erfaring med havearbejde

Det er erfarne folk, der går i haven for dig, når du bestiller hjælp fra SL Haveservice i Ålsgårde. Med 30 års erfaring i bagagen tilbyder virksomheden alt lige fra græsslåning, over hække-klipning hos private og boligforeninger til nye anlæg af haver og flisebelægning.

Virksomhedens indehaver, Steen Larsen, fortæller, at intet er for småt eller for stort, når det gælder havearbejde. For nylig har man således lavet 74 små nye forhaver for et boligselskab, ligesom virksomheden i det tidlige forår har stået for anlæg af belægning i en sansehave på en specialskole.

En nylig opsætning af et lille drivhus for en privatkunde viser spændvidden i de muligheder, du som kunde har, når du henvender dig for at få løst en haveopgave hos SL Haveservice.

SL Haveservice

Thorsvej 1

3140 Ålsgårde

Tlf: 21 19 75 00

Facebook: SL Haveservice

 

Annonce

Inspiration til badeværelse i showroom

Er du på udkig efter ideer til et nyt badeværelse eller en delvis renovering? Så er det en god idé at kigge forbi Lund Christensens showroom i Helsingør. Virksomheden, der er mere end 75 år gammel, viser her de mange muligheder, du kan vælge imellem til dele af et badeværelse eller et helt badeværelse.

Virksomheden, der i dag ejes af Rasmus Aamann, udmærker sig ved også at renovere og indrette nye badeværelser. Så du kan i realiteten se dine muligheder i showroomet, pege på hvad du ønsker, og så kommer virksomhedens medarbejdere og laver det, du ønsker.

”Mange tror blot, at vi viser badeværelser og inventar dertil, men vi laver faktisk det hele”, fortæller Rasmus Aamann, som understreger, at ingen opgave er for lille i virksomheden, der har fokus på private.

Lund Christensen VVS

Støberivej 13

3000 Helsingør

Tlf: 49 21 20 23

www.lc-vvs.dk

 

Annonce

Her får boligforeninger og virksomheder god hjælp

I lige knap 10 år har Viridis Ejendomsservice givet en hjælpende hånd til boligforeninger, ejerforeninger, grundejerforeninger samt virksomheder. De to stiftere, Jens Strodl-Olsen og Thomas Gylden, satsede fra begyndelsen på at hjælpe foreningerne med alt lige fra haveservice til trappevask. I dag er virksomheden vokset til at beskæftige omkring 15 medarbejdere, og man er netop begyndt på et nyt område inspireret af corona-krisen.

Jens Strodl-Olsen fortæller, at man er begyndt at tilbyde desinficering af kontorer, trappeopgange og lignende, hvilket kunderne har taget rigtig godt imod. I stedet for trappevasken skiftede man i en periode til at desinficere alt i trappeopgange fra gelændere og dørhåndtag til postkasser med mere. Det vil man fortsætte med at tilbyde – som en ekstra ydelse.

Viridis Ejendomsservice

Fabriksvej 30

3000 Helsingør

Tlf: 40 22 82 28

www. viridis.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Lokalavisen Nordsjælland

John står i spidsen for en af byens største butikker: - Mange kunder ser ikke mine medarbejdere som ligeværdige

Alarm112

Landsret idømmer familiefar 13 års fængsel for knivdrab i villahave

Indland

Helsingør ophæver afbrændingsforbud efter regnskyl

Indland

Lastbiler blokerer veje flere steder i Danmark: Vær opmærksom i trafikken, lyder det fra politiet

Seneste nyt

Oplevelser og kultur

Dronningen indleder usædvanlig sejlsæson med besøg i Helsingør

Lokalavisen Nordsjælland

78-årige Flemming bliver kaldt 'Danmarks sødeste kassedame': Nu har lokalt supermarked fået fingrene i den populære medarbejder

Indland

Vermund er klar til comeback efter eksklusion af formand

Lokalavisen Nordsjælland

Cecilie bliver halshugget indefra uden en operation: Den er booket, men pengene mangler

Lokalavisen Nordsjælland

Hele byens partybutik lukker efter 12 år: Men Helsingør har ikke har set det sidste til Lars og Lykke

Indland

Nyt supersygehus bliver markant dyrere: Overskridelsen er alvorlig og får konsekvenser, siger regionsrådsformand

Lokalavisen Nordsjælland

Stine vinker farvel til den faste lønseddel og satser alt: - Det er min tid til at gøre det, jeg drømmer om