Annoncørbetalt indhold

Håndværker guide

SPONSORERET: Hvad end du skal have lavet glasreparationer, isætning af termoruder, udskiftning af vinduer og døre, smedearbejde såsom produktion og montering af stålkonstruktioner eller have slebet eller behandlet gulv. Så frygt ej, der er hjælp på vej. Se her guiden til håndværker-hjælp. 

 

Her udføres alle former for smedearbejde

Hos Hjortgaard Smede & Montage ApS i Hornbæk har de mange års erfaring med smedearbejde. Der er tale om alle former for smedearbejde - fra produktion og montering af stålkonstruktioner af enhver art til mere specialiserede, unikke opgaver.

Hjortgaard Smede og Montage henvender sig både til private og virksomheder. De arbejder i alle materialer: Jern, rustfrit stål og aluminium, alle materialer, som kan arbejdes videre med af en smed.

Arbejdet, hvad enten der er tale om et mindre gelænder til din altan eller en større stålkonstruktion, tilrettelægges og udføres på værkstedet på Borsholmvej.

Virksomheden arbejder tæt sammen med arkitekter og tegnestuer og kan derfor designe løsninger, der passer til jeres specifikke behov. Erfaringen hos Hjortgaard Smede & Montage er, at en tidlig inddragelse i en proces giver både bedre og billigere løsninger. ​

Hjortgaard Smede & Montage er certificeret i henhold til DS/EN 1090-1 EXC 1 & 2, og de arbejder altid på at levere den bedste kvalitet til den aftalte tid.

Læs mere her

Hjortgaard Smede & Montage

Borsholmvej 21

3100 Hornbæk

Telefon: 4920 3038 / 2961 6338

E-mail: Info@hjortgaardsmed.dk

 

Annonce

Meget mere end ”bare” glas

Man får mere end 100 års erfaring med glas og spejle, når man kontakter Glarmester J. Jensen & Søn A/S. De kan det stolte håndværk, men man får meget mere end det.

Glarmester J. Jensen & Søn A/S kan alt inden for glas: Rådgivning inden for glas og varmetab, energirenovering, hærdede glasløsninger, glasfacader og indramninger.

Glarmestervirksomheden er i høj grad kendte for deres store faglige ekspertise og for de orange vogne, der ofte ses på vejene i vores område. Men virksomhedens fagudlærte glarmestersvende servicerer kunder mange steder på Sjælland.

En af kerneværdierne i virksomheden er, at der ikke bliver gået på kompromis med materialer, og at arbejdet udføres med høj kvalitet. Det sidste sørger faguddannede og engagerede svende for.

Virksomheden har tre afdelinger: Glarmester J. Jensen & Søn A/S i Espergærde og Helsingør samt i Hørsholm. Glarmester J. Jensen & Søn A/S har et stort lager og har derfor hurtige leveringstider - blandt andet af termoruder og spejle på specialmål.

Som ekstra service har de deres egen vagtordning. Det betyder, at de altid kan hjælpe kunderne i en akut situation – også uden for normal åbningstid.

Læs meget mere om virksomheden her

ESPERGÆRDE

Bybjergvej 3

Tlf. 49 13 20 74

glarmester@glarmester-jensen.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag 7.00 – 16.00

Fredag 7.00 – 13.00

HØRSHOLM

Ambolten 7

Tlf. 45 76 66 22

glarmester@glarmester-jensen.dk

Åbningstider:

Vi træffes pr. tlf. alle dage.

Øvrige træffetider: ring for fast aftale

HELSINGØR

Kongevejen 19

Tlf. 49 21 07 95

glarmester@glarmester-jensen.dk

Åbningstider:

Vi træffes pr. tlf. alle dage.

 

 

Annonce

Her slibes med nænsomhed, og gulvene efterbehandles med svenske lakker og olier

De smukke gulve på M/S Museet for Søfart i Helsingør har nydt godt af Svendsens Gulvservice ApS. Det samme har et utal af kunder i hele Nordsjælland. Udslidte eller problematiske gulve er blevet høvlet, slebet og efterbehandlet professionelt. Men det er da også kun de allerbedste materialer, der tages i brug.

De erfarne, dygtige medarbejdere hos Svendsens Gulvservice ApS kan høvle, slibe og behandle med nænsomhed. De anvender kun de nyeste og bedste svenske Ørebro gulvmaskiner og det schweiziske kvalitets-sandpapir SIA, der er med til at sikre en korrekt afslibning af trægulvet.

Svendsens Gulvservice ApS kan efterfølgende behandle et gulv, så det fremstår i den kvalitet, ethvert gulv fortjener. Det gælder alt fra den klassiske lak- og oliebehandling til moderne hvidpigmenteret lakker og olier. Også her benyttes et svensk fabrikat.

At dømme efter anbefalingerne på Svendsens Gulvservices ApS’ hjemmeside, kan Svendsen Gulvservice deres kram. Kunderne giver dem de bedste anbefalinger.

Læs mere om virksomheden her

Svendsens Gulvservice ApS

H.P.Christensens vej 3

3000 Helsingør

Telefon: 49139280

Mobil: 20152004

E-mail: info@svendsengulve.dk

Kontortid:

Mandag-fredag kl. 9.00 - 16.00

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Lokalavisen Nordsjælland

78-årige Flemming bliver kaldt 'Danmarks sødeste kassedame': Nu har lokalt supermarked fået fingrene i den populære medarbejder

Annonce
Indland

Vermund er klar til comeback efter eksklusion af formand

Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Cecilie bliver halshugget indefra uden en operation: Den er booket, men pengene mangler

Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Hele byens partybutik lukker efter 12 år: Men Helsingør har ikke har set det sidste til Lars og Lykke

Indland

Nyt supersygehus bliver markant dyrere: Overskridelsen er alvorlig og får konsekvenser, siger regionsrådsformand

Lokalavisen Nordsjælland

Stine vinker farvel til den faste lønseddel og satser alt: - Det er min tid til at gøre det, jeg drømmer om

Lokalavisen Nordsjælland

Her kan ingen ramme skraldespanden: Centralt område i Helsingør vurderet som 'meget kritisk'

Lokalavisen Nordsjælland

Lejer forlader sin lejlighed og efterlader kæmpe bunke skrald: - Det er fuldstændig vanvittigt

Lokalavisen Nordsjælland

Her er der rift om et af landets mest upopulære job: - Vi hænger altid overtøjet, når vi kommer ind

Forbrug

Prisen på el falder - men ikke alle kommer til at mærke forskellen foreløbig

Indland

Fagforeninger i brev: Helsingør-borgmester har truet ansatte

Alarm112

Forsvarer for Claus Hjort kræver nævninger i straffesag

Indland

Anmeldere er enige om vigtigheden af ny Spies-dokumentar: - Det kan næsten ikke overvurderes

Indland

DR-dokumentar: Rejsekonge betalte unge ansatte for sex og tæsk