Annoncørbetalt indhold

Håndværker guide

SPONSORERET: Hvad end du skal have lavet glasreparationer, isætning af termoruder, udskiftning af vinduer og døre, smedearbejde såsom produktion og montering af stålkonstruktioner eller have slebet eller behandlet gulv. Så frygt ej, der er hjælp på vej. Se her guiden til håndværker-hjælp. 

 

Her udføres alle former for smedearbejde

Hos Hjortgaard Smede & Montage ApS i Hornbæk har de mange års erfaring med smedearbejde. Der er tale om alle former for smedearbejde - fra produktion og montering af stålkonstruktioner af enhver art til mere specialiserede, unikke opgaver.

Hjortgaard Smede og Montage henvender sig både til private og virksomheder. De arbejder i alle materialer: Jern, rustfrit stål og aluminium, alle materialer, som kan arbejdes videre med af en smed.

Arbejdet, hvad enten der er tale om et mindre gelænder til din altan eller en større stålkonstruktion, tilrettelægges og udføres på værkstedet på Borsholmvej.

Virksomheden arbejder tæt sammen med arkitekter og tegnestuer og kan derfor designe løsninger, der passer til jeres specifikke behov. Erfaringen hos Hjortgaard Smede & Montage er, at en tidlig inddragelse i en proces giver både bedre og billigere løsninger. ​

Hjortgaard Smede & Montage er certificeret i henhold til DS/EN 1090-1 EXC 1 & 2, og de arbejder altid på at levere den bedste kvalitet til den aftalte tid.

Læs mere her

Hjortgaard Smede & Montage

Borsholmvej 21

3100 Hornbæk

Telefon: 4920 3038 / 2961 6338

E-mail: Info@hjortgaardsmed.dk

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Meget mere end ”bare” glas

Man får mere end 100 års erfaring med glas og spejle, når man kontakter Glarmester J. Jensen & Søn A/S. De kan det stolte håndværk, men man får meget mere end det.

Glarmester J. Jensen & Søn A/S kan alt inden for glas: Rådgivning inden for glas og varmetab, energirenovering, hærdede glasløsninger, glasfacader og indramninger.

Glarmestervirksomheden er i høj grad kendte for deres store faglige ekspertise og for de orange vogne, der ofte ses på vejene i vores område. Men virksomhedens fagudlærte glarmestersvende servicerer kunder mange steder på Sjælland.

En af kerneværdierne i virksomheden er, at der ikke bliver gået på kompromis med materialer, og at arbejdet udføres med høj kvalitet. Det sidste sørger faguddannede og engagerede svende for.

Virksomheden har tre afdelinger: Glarmester J. Jensen & Søn A/S i Espergærde og Helsingør samt i Hørsholm. Glarmester J. Jensen & Søn A/S har et stort lager og har derfor hurtige leveringstider - blandt andet af termoruder og spejle på specialmål.

Som ekstra service har de deres egen vagtordning. Det betyder, at de altid kan hjælpe kunderne i en akut situation – også uden for normal åbningstid.

Læs meget mere om virksomheden her

ESPERGÆRDE

Bybjergvej 3

Tlf. 49 13 20 74

glarmester@glarmester-jensen.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag 7.00 – 16.00

Fredag 7.00 – 13.00

HØRSHOLM

Ambolten 7

Tlf. 45 76 66 22

glarmester@glarmester-jensen.dk

Åbningstider:

Vi træffes pr. tlf. alle dage.

Øvrige træffetider: ring for fast aftale

HELSINGØR

Kongevejen 19

Tlf. 49 21 07 95

glarmester@glarmester-jensen.dk

Åbningstider:

Vi træffes pr. tlf. alle dage.

 

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her slibes med nænsomhed, og gulvene efterbehandles med svenske lakker og olier

De smukke gulve på M/S Museet for Søfart i Helsingør har nydt godt af Svendsens Gulvservice ApS. Det samme har et utal af kunder i hele Nordsjælland. Udslidte eller problematiske gulve er blevet høvlet, slebet og efterbehandlet professionelt. Men det er da også kun de allerbedste materialer, der tages i brug.

De erfarne, dygtige medarbejdere hos Svendsens Gulvservice ApS kan høvle, slibe og behandle med nænsomhed. De anvender kun de nyeste og bedste svenske Ørebro gulvmaskiner og det schweiziske kvalitets-sandpapir SIA, der er med til at sikre en korrekt afslibning af trægulvet.

Svendsens Gulvservice ApS kan efterfølgende behandle et gulv, så det fremstår i den kvalitet, ethvert gulv fortjener. Det gælder alt fra den klassiske lak- og oliebehandling til moderne hvidpigmenteret lakker og olier. Også her benyttes et svensk fabrikat.

At dømme efter anbefalingerne på Svendsens Gulvservices ApS’ hjemmeside, kan Svendsen Gulvservice deres kram. Kunderne giver dem de bedste anbefalinger.

Læs mere om virksomheden her

Svendsens Gulvservice ApS

H.P.Christensens vej 3

3000 Helsingør

Telefon: 49139280

Mobil: 20152004

E-mail: info@svendsengulve.dk

Kontortid:

Mandag-fredag kl. 9.00 - 16.00

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • håndværker2
  • Glarmester J. Jensen og Søn
  • https://www.hjortgaardsmed.dk/
  • J.Jensen_&_Søn_Udvalgte_0050
  • smede hjortgaard
  • gulve
  • Sø fartemuseet
  • Hjortgaard smede 2
  • Svendsens gulvseris
Indland

Er du klar til årets første sne? Trist november-vejr kan skabe farlige forhold i Helsingør

Erhverv

Helsingør Dagblad og Lokalavisen Nordsjælland skal flytte: Overtager historiske lokaler i hjertet af byen

Lokalavisen Nordsjælland

Martin manglede noget helt særligt i sin populære Helsingør-butik: Nu svømmer han i kolde kontanter

Lokalavisen Nordsjælland

John står i spidsen for en af byens største butikker: - Mange kunder ser ikke mine medarbejdere som ligeværdige

Seneste nyt

Alarm112

Landsret idømmer familiefar 13 års fængsel for knivdrab i villahave

Indland

Helsingør ophæver afbrændingsforbud efter regnskyl

Indland

Lastbiler blokerer veje flere steder i Danmark: Vær opmærksom i trafikken, lyder det fra politiet

Oplevelser og kultur

Dronningen indleder usædvanlig sejlsæson med besøg i Helsingør

Lokalavisen Nordsjælland

78-årige Flemming bliver kaldt 'Danmarks sødeste kassedame': Nu har lokalt supermarked fået fingrene i den populære medarbejder

Indland

Vermund er klar til comeback efter eksklusion af formand

Lokalavisen Nordsjælland

Cecilie bliver halshugget indefra uden en operation: Den er booket, men pengene mangler