Annoncørbetalt indhold

Sommerresidensen i Italien blev starten på et vineventyr i Helsingør

Foto: Lars Johannessen

En spirende idé

I ti år nød tidligere ejendomsmægler John Ulrich fra Espergærde tilværelsen som pensionist med sommerhus i det nordlige Italien. Men John Ulrich kunne ikke lægge lysten til at skabe nyt fra sig, så under de mange ophold under den norditalienske sol, fik han ideen til at importere vin netop fra området Piemonte, hvor sommerhuset lå.

Det har mange andre gjort, men John Ulrich var helt tæt på producenterne, og det er han stadig, selv om antallet af producenter er vokset gennem årene.

fortæller John Ulrich, der i dag har rundet 78 år, men ikke på nogen måde har tænkt sig at drosle ned på arbejdet med vinimporten og de tilhørende aktiviteter.

 

Det vidner de mange aktiviteter, der fulgte i årene efter vinimporten, der blev en realitet, om. For selv om Barbera-druen var udgangspunktet, så fulgte andre druer nærmest naturgivent med.

Gennem årene er antallet af forskellige vine til stadighed vokset, og både hvidvine og portvine er kommet til det i dag vidtfavnende udvalg.

 

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vinhotel og kælder

Man kunne forestille sig, at alene vinimporten gav rigeligt med arbejde og også var rigeligt for den initiativrige tidligere ejendomsmægler. Men sådan er det ikke med John Ulrich. Tingene skal helst vokse omkring ham - og gerne i et ganske hurtigt tempo.

En stadig voksende vinimport gjorde det nødvendigt med et lager. Det var dog ikke nok for John Ulrich, som tænkte i kreative baner, da han udviklede lageret.

Lageret er nemlig vokset til et vinhotel med en tilhørende vinstue på 130 kvadratmeter på Fabriksvej 8-10 i Helsingør. Her opbevares vinen under rette temperaturforhold, og her arrangeres vinsmagninger for både private og virksomheder.

 

Vinstuen er den anden del af ”lageret”. Her er der plads til alle former for arrangementer, der handler om vin.

Det, der begyndte som sommerferie i Norditalien, har derfor udviklet sig til en større vinimport fra det nordlige Italien til Sicilien i syd, til Spanien og til portvin fra Portugal. Og ikke at glemme til et hostel for vin i Helsingør og en vinstue, der giver mulighed for spændende vinarrangementer af enhver slags.

 

Du er velkommen til at kontakte Barbera Vinimport ved spørgsmål angående en ordre eller for at få mere information om deres varer.

 

Barbera Vinimport

Fabriksvej  8-10

3000 Helsingør

www.barberavinimport.dk

Telefon: 4083 1450

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

 • 10 LOK JOHN ULRICH 3 pix LJ
  Foto: Lars Johannessen
 • producent på vinmark
  Producenten hos La Caplana, hvorfra der købes hvidvine.
 • Villaen i Norditalien
  Villaen i Norditalien, hvor ideen til vinimporten blev fostret.
 • IMG_1961
 • IMG_3286
 • 20171019_144049810_iOS
 • 20171019_144110305_iOS
 • 22 LOK JOHN ULRICH pix lj
Indland

Er du klar til årets første sne? Trist november-vejr kan skabe farlige forhold i Helsingør

Erhverv

Helsingør Dagblad og Lokalavisen Nordsjælland skal flytte: Overtager historiske lokaler i hjertet af byen

Lokalavisen Nordsjælland

Martin manglede noget helt særligt i sin populære Helsingør-butik: Nu svømmer han i kolde kontanter

Lokalavisen Nordsjælland

John står i spidsen for en af byens største butikker: - Mange kunder ser ikke mine medarbejdere som ligeværdige

Seneste nyt

Alarm112

Landsret idømmer familiefar 13 års fængsel for knivdrab i villahave

Indland

Helsingør ophæver afbrændingsforbud efter regnskyl

Indland

Lastbiler blokerer veje flere steder i Danmark: Vær opmærksom i trafikken, lyder det fra politiet

Oplevelser og kultur

Dronningen indleder usædvanlig sejlsæson med besøg i Helsingør

Lokalavisen Nordsjælland

78-årige Flemming bliver kaldt 'Danmarks sødeste kassedame': Nu har lokalt supermarked fået fingrene i den populære medarbejder

Indland

Vermund er klar til comeback efter eksklusion af formand

Lokalavisen Nordsjælland

Cecilie bliver halshugget indefra uden en operation: Den er booket, men pengene mangler