Annonce
Lokalavisen Nordvest

Øger boligmassen: 34 nye rækkehuse klar om et år - og der kommer 51 p-pladser, men ingen kæledyr

Her ses en illustration af de nye rækkehuse, som er ved at blive bygget. De står klar i november 2022. Illustration: AMBright A/S
Byggeriet er gået i gang med at opføre 34 rækkehuse på den grund, hvor der tidligere lå et supermarked.

Næsby: Som det allerede tidligere har været omtalt i avisen, er 34 nye rækkehuse på vej i Næsby på den grund mellem Bogensevej, Karlavej og Maryvænget, hvor der før lå et supermarked.

Og nu er der nyt om boligerne, fortæller bygherren AMBright A/S.

De nye lejeboliger bliver opført i høj kvalitet og bygges med otte boliger i ét plan og 26 boliger i to plan med en varierende størrelse på mellem 94 kvadratmeter og 102 kvadratmeter, oplyser AMBright A/S på vegne af ejendomsselskabet RealBright A/S.

Annonce

De kommende beboere bliver beriget med 51 parkeringspladser lige ved deres boliger, hvor der også er gjort plads til handicappladser og pladser med elladestandere.


Det er ingen hemmelighed, vi har fået mange henvendelser på ét-plansboligerne fra ældre, der har huse ude i området. Og ellers henvender det sig til seniorer og yngre par. Det henvender sig ret bredt, synes jeg.

Bo Refsgaard


De 34 rækkehuse bliver opført med tre til seks boliger i hver af de i alt otte rækker. Samtidig bindes området sammen med stisystemer og grønne fællesarealer.

Bo Refsgaard, direktør i RealBright A/S, fortæller, at det i dag ikke er nemt at finde byggegrunde i Odense med mulighed for tæt-lav-byggerier. Derfor er han glad for projektet og den centrale beliggenhed i Næsby.

- Vi så muligheden for at lave vores lejeboliger i et område, hvor der ikke er mange lejeboliger af den type. Det er jo meget villaer. Vi tror på, der er et marked for lejeboliger af den her type i området, fortæller han.

Kæledyr ikke tilladt

Boligerne forventes at være klar til indflytning i november 2022.

De otte boliger i ét plan er på 94 kvadratmeter. Husene indeholder entré, et badeværelse, et køkken-alrum-stue og tre rummelige værelser. Den månedlige leje er 10.995 kroner plus forbrug, ifølge hjemmesiden karlavej.dk, hvor man også kan få mere information om byggeriet.

Der har været aktivitet på byggepladsen i Næsby i et par måneder. Billedet her er taget i september. Arkivfoto: Martin Kloster

De resterende 26 boliger i to plan varierer en smule i størrelse - de er henholdsvis 96,- 99,- og 102 kvadratmeter. De indeholder i stueplan entré, et gæstetoilet, et køkken-alrum-stue samt depotrum under trappen til første sal. Førstesalen indeholder et soveværelse med fransk altan samt to ekstra værelser og badeværelse. Den månedlige lejepris er 9.650 kroner plus forbrug.

For alle typer boliger gælder, at kæledyr ikke er tilladt. Så man må nøjes med fuglene i det fri.

Annonce

Stor interesse

Det bliver den lokale Home-ejendomsmægler i Næsby, der kommer til at stå for udlejningen af rækkehusene, nævner bygherren.

Selvom udlejningen knapt er gået i gang, er interessen for de nye rækkehuse allerede stor, fortæller Bo Refsgaard. Han siger, at han allerede har modtaget overvældende mange henvendelser fra interesserede.

Her ses en illustration på den bolig, der er i ét plan. Illustration: AMBright A/S

- Det er ingen hemmelighed, vi har fået mange henvendelser på ét-plansboligerne fra ældre, der har huse ude i området. Og ellers henvender det sig til seniorer og yngre par. Det henvender sig ret bredt, synes jeg, siger bo Refsgaard.

Han siger også, at han godt forstå dem, der har interesse i husene, fordi det er en fin mulighed for at bosætte sig i et dejligt område, hvor udbuddet af rækkehuse og lejeboliger normalt er ret begrænset.

Den gamle Kiwi-butik på Karlavej 2B lukkede i 2015. Før Kiwi var der et Erik Hansen-supermarked, som mange gamle Næsby-borgere nok godt kan huske - butikken lå i starten på Smedebakken andetsteds i byen. Erik Hansens supermarked blev siden til KC Storkøb.

Tidligere endnu lå der en gård, Mosegården, med heste løbende rundt på matriklen.  Mosegården blev revet ned i 1986. Siden nedrivningen af Kiwi-butikken har en ny lokalplan muliggjort, at der kan opføres rækkehuse på grunden i en til to etager. Den erhvervsdrivende fond, KFI, solgte grunden til NJ Gruppen A/S, som er totalentreprenør på projektet.

Byggepladsen ved Karlavej. Foto: Martin Kloster

AMBright A/S er et aarhusiansk firma. Det er det første huse, hans firma opfører i Odense. Det har været en fornøjelse at bygge i Næsby, bemærker Bo Refsgaard.


Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordvest

Koncert: Gospel Sisters i Næsbyhoved-Broby

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordvest

Nisserne rykker ind i Jernalderlandsbyen

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordvest

- Der er åbenbart en pladeforretning i Berlin, hvor der er en mand, der er pissesur. Sådan er jeg også ved at blive

Lokalavisen Nordvest

Klar til hygge: Psykisk sårbare modtog 10.000 kr. til anlæggelse af et afskærmet miljø i Bolbroparken

Lokalavisen Nordvest

Pas på løberne: Crossløb i Hole Skov

Lokalavisen Nordvest

Pakkerne bugner hos tankstation: Kom og hent jeres pakker, lyder nødråbet

Lokalavisen Nordvest

Første letbanetog når frem til Tarup: Nu udvides testkørslerne til hele strækningen

Lokalavisen Nordvest

Mogens er Rex: Skulle have sunget for paven, men så blev paven skudt

Lokalavisen Nordvest

Aktive Korup: Juleworkshop i Huset

Lokalavisen Nordvest

Kvinde findes dræbt ved Odense Å: Fodterapeut har fod på det og udgiver ny krimi

Lokalavisen Nordvest

Jernalderkvinder beholdt tøjet på: -Jeg var i tvivl, om det ville blive for kedeligt blot, fordi der ikke var nogle bare bryster

Lokalavisen Nordvest

Ny Coop365 åbnede: Hans-Peters vognmand nåede ikke frem med den økologiske mælk til tiden

Lokalavisen Nordvest

30 juleplatter blev starten på firmaeventyr: Denne butik ses ikke magen i Odense

Lokalavisen Nordvest

Foredrag med Arne Mariager: Et godt grin gør godt

Lokalavisen Nordvest

Lopper på spil: Loppemarked i Allesøhallen

Lokalavisen Nordvest

Helle skiftede fra hjælper til jern

Lokalavisen Nordvest

Nu kan de hamre løs på vandet: Bådklub har bygget deres eget ramslag

Lokalavisen Nordvest

Øger boligmassen: 34 nye rækkehuse klar om et år - og der kommer 51 p-pladser, men ingen kæledyr

Lokalavisen Nordvest

Odenseaner har styr på Midtfyns Festival igen: Familien er det vigtigste

Lokalavisen Nordvest

Kendt operasangers kone blev dement - og han fandt en ny kæreste, selv om han stadig er gift: - Livet er alt andet lige til for de levende

Lokalavisen Nordvest

Åbner om under en måned: Ny Coop365-butik klar på en fredag

Lokalavisen Nordvest

Kendt cykelrytter til Tarup

Lokalavisen Nordvest

Kun for voksne uden børn: Seniorboliger med fælles grøn atriumhave skyder op i gammelt militærområde

Annonce