Annonce
Lokalavisen Nordvest

Bazaren i Bolbro er startet op med en frisørsalon

Ali Ouso lægger ud med tre frisørstole selvom der i starten kun vil være to sakseførere i gang i hans frisørsalon, Man Hair. Foto: Kurt Rasmussen
I forbindelse med et besøg i Mango Bazar Fyn kan man også få ordnet sit hår. Det sørger Ali Ouso for gennem sin nyopstartede frisørsalon, Man Hair.
Annonce

Middelfartvej: Samme dag som Mango Bazar Fyn kunne slå dørene op for deres multikulturelle forretning, åbnede Ali Ouso sin egen frisørsalon, Man Hair, under samme tag. Og det skete med en varm fornemmelse.

- Jeg har været ansat som frisør gennem 10 år, men i fredags gik min drøm om at være selvstændig i opfyldelse. Det var en helt speciel dag. Det var min første arbejdsdag i min egen forretning, og det gjorde mig meget glad. Det er noget helt andet end at være ansat, siger han, inden han stolt viser sin salon frem.

- Det brunlige lokale er smagfuldt indrettet med et dertil passende møblement, der matcher det rustikke look.

- Jeg har ikke tænkt på det som klassisk, men jeg har valgt interiøret ud fra et katalog fra en belgisk sælger, som sagde, at der ikke var andre i Danmark, der har valgt samme stil, siger han med et smil.

Annonce

Men only

Til at starte med vil han fokusere på herre- og børneklip, men han vil ikke udelukke, at salonen kan udvide sit kundegrundlag.

- Indtil videre er det ikke til kvinder, men det kommer nok på et tidspunkt, siger han og fortæller, at de tre tomme frisørstole gerne skal tages i brug allesammen.

- Jeg er ved at lave en aftale med en frisør, som jeg skal ansætte, og hvis der kommer mange kunder, og vi får travlt, kan det være, at jeg skal hente en tredje frisør ind i forretningen, men i starten er to frisører rigeligt, siger han med et håb om, at hans tidligere kunder vil finde vej til salonen i bazaren.

- Nu skal jeg bare vænne folk til, hvor min butik ligger, så er jeg sikker på, at der er mange af mine gamle kunder, der vil komme og blive klippet her, men det vil fremtiden jo vise, lyder det fra Ali Ouso.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce