Annonce
Lokalavisen Nordvest

Bolbro GIF er årets kickstarter

Bolbro GIF - vinder af Kickstarteren. Foto: Odense Kommune

Bolbro: Der blev for nyligt uddelt ildsjælepriser i Odense og her fandt vinderstatuetten i kategorien Kickstarteren vej til de vestlige breddegrader, da Bolbro GIF - Idræt for Sindet - løb med hæderen.

Kickstarteren belønner nytænkning og iværksætterånd og gives til en ny forening eller et nyt tiltag, der løser udfordringer for en socialt udsat eller overset målgruppe.

- Det er en kæmpe cadeau at få den her pris. Vi har jo ikke startet Idræt for Sindet for at vinde priser, men for at der skal være plads til alle, sagde Per Mortensen fra Bolbro GIF's bestyrelse.

Annonce

Bolbro GIF vandt Kickstarteren for deres opstart af idrætstilbuddet Idræt for Sindet for mennesker med en psykisk sårbarhed, der i et år med Corona er kommet imponerende fra start.

Tilbuddet giver den sårbare målgruppe mulighed for at mødes i positive og givende fællesskaber, der højner livskvaliteten.

De øvrige vindere var:

Ildsjæleprisen blev delt imellem Fyns Døveforening og Red Barnet Odense.

Den Bæredygtige gik til Home-Start Odense.

Holdspilleren blev Cykling uden alder Odense.

Æresprisen Stjernen hjemtog Peter Bang - også kendt som "manden med arret" for sin frivillige indsats for byens hjemløse og støtte til mennesker i misbrugsbehandling.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce