Annonce
Lokalavisen Nordvest

Brians bog advarer mod narko i ungdomsmiljøet

Brian Jørgensens bog "For enden af stregen" er fortalt til ghost writer Marie Hvidberg og udkommet på Forlaget Historia i august 2020. Foto: Forlaget Historia
Brian Jørgensen vil gennem fortællinger om sine egne oplevelser i det kriminelle miljø lære de unge, hvordan de ikke skal leve deres liv.

Søhus: Brian Jørgensens har for nyligt udgivet sin egen erindringsbog ”For enden af stregen”, som er en beretning om et liv på den forkerte side af loven, og om hvordan forkerte valg kan have enorme konsekvenser for resten af livet.


De lokker med fede biler, gratis rejser og masser af fester, men langsomt finder du ud af, at der ikke er nogen venner i den verden. Det drejer sig kun om penge, og du kan ikke stole på nogen som helst

Brian Jørgensen


Han har prøvet det på sin egen krop. Svigt og vold i sin barndom, hård kriminalitet og stoffer i sit ungdomsliv og bagholdsangreb og en fysisk nedtur i sit voksenliv, der nær havde kostet ham livet.

Annonce

Clean i syv år

I dag har den 44-årige odenseaner været clean, ædru og ude af kriminalitet i syv år. Han bor med sin kæreste, Britt, en hund og to papegøjer i Søhus og står frem for at advare andre unge om at lade sig indfange i en kriminel løbebane.

- De lokker med fede biler, gratis rejser og masser af fester, men langsomt finder du ud af, at der ikke er nogen venner i den verden. Det drejer sig kun om penge, og du kan ikke stole på nogen som helst, siger Brian Jørgensen, der først fandt vejen ud af sin kriminelle løbebane, da den var tæt på at koste ham livet.

Annonce

Bog skal advare

Nu står han frem med sin bog og håber, at hans beretninger kan inspirere de unge til at tage ved lære af hans fejltrin og samtidig klæde deres forældre på til at fange de unges signaler, inden det er for sent.

”For enden af stregen” handler om et liv i overhalingsbanen fyldt med hurtige penge og et massivt stofmisbrug. Et liv, han i dag fortryder, men et liv, han selv har valgt og tager ansvaret for – uden at pege fingre eller komme med undskyldninger. I dag kan han ikke længere arbejde eller køre bil på grund af en hjerneskade, som ifølge lægerne skyldes hans tidligere livsstil med fest og fart over feltet.

Brians beretning er hyperaktuel, da der er flere og flere unge, som ender i stofmisbrug. Den debuterende forfatters håb er, at hans beretning kan fungere som en skræmmekampagne for de unge, der kunne finde livet i overhalingsbanen spændende, og Brian Jørgensen ved, om nogen, hvordan man ikke skal leve sit liv.

Bogen "For enden af stregen" er på 140 letlæselige sider og til salg i boghandlen eller gennem Forlaget Historia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce