Annonce
Lokalavisen Nordvest

Centerchefen beroliger børnefamilierne: - Jeg er sikker på, julebageriet bliver til noget

Tarup Centers julebageri er altid lidt af et tilløbsstykke. Centerchef Kim Lynbech gør alt, hvad han kan for, at det kan blive afviklet. Foto: Michael Bager
Kim Lynbech, centerchef i Tarup Center, satser på en coronavenlig udgave af Det Store Julebageri i år.
Annonce

Tarup: Kim Lynbech, centerchef i Tarup Center, kan se tilbage på et år, der indtil nu og fortsat er præget af corona og en masse aflyste arrangementer. Men han konstaterer også med stor glæde, at lokalbefolkningen viser, at de bakker op om deres lokale center.

- Vi gør, og har gjort alt, hvad vi kan, for at gøre det sikkert at handle i Tarup Center. Vi tager alle de forholdsregler, vi kan, og sørger for sprit til folks hænder, når de ankommer til centeret samt går ind i butikkerne. Hos os skal alle kunne føle sig trygge, når de vil ind og handle, siger Kim Lynbech.


Jeg vil meget nødig aflyse vores Julebageri, som vi afholder for 27. år i træk. Det er noget, som børnene glæder sig over at deltage i hvert eneste år

Kim Lynbech, centerchef


Det er en lidt speciel tid med aflysning af diverse arrangementer. Men de tænker kreativt i Tarup Center.

Modeshow i Tarup Center, den 1. oktober kl. 17.45 til 20.45. Pressefoto

- Tarup Center holder 52 års fødselsdag 1.-10. oktober og på førstedagen, torsdag 1. oktober, vælger vi at udvide åbningstiden til klokken 21 for at give vores gæster god tid og plads til handel med afstand. Derudover ændrer vi konceptet for vores modeshow til i stedet at have modeller gående i centergaderne klokken 17.45 til 20.45. Modellerne viser butikkernes sidste nye mode frem. Alt sammen med god afstand og sikkerhed, siger Kim Lynbech.

Ligeledes er Kim i gang med planlægningen af en coronavenlig udgave af Det Store Julebageri, som er det største event år efter år i Tarup Center.

- Jeg vil meget nødig aflyse vores julebageri, som vi afholder for 27. år i træk. Det er noget, som børnene glæder sig over at deltage i hvert eneste år. Men selvfølgelig skal det i år foregå sikkert og uden risiko for at blive smittet. Men jeg er også ret sikker på, vi har fundet løsningen til at gøre det sikkert for alle, så vi ikke skal aflyse bageriet, siger Kim Lynbech.

Kim Lynbech, centerchef, her fotograferet foran Tarup Center, med letbane byggeriet i baggrunden. Foto: Hasse Frimodt

Tarup Center kan også se frem til at byde en ny butik velkommen inden længe. Det er Brdr. Simonsen, en tøjbutik, som flytter ind i de lokaler, hvor Mens Station ligger. Mens Station flytter til gengæld ind hos Din Tøjmand.

- Der sker meget. Også udenfor Tarup Center. Her kan vi dagligt følge med i letbanebyggeriet, som skrider fremad. Det bliver dejligt, når byggeriet er færdigt, og folk nemt kan tage letbanen ud til vores hyggelige center, siger Kim Lynbech.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce