Annonce
Lokalavisen Nordvest

Dovent eller genialt?: Liberal klon belejrer Stadionvejs-broen

Carsten Bach har sørget for, at man skal være så godt som blind for at undgå et møde med hans ansigt, hvis broen på Stadionvej passeres. Han må dog dele pladsen med en enkelt partifælle. Foto: Kristian Isaksen
Annonce

Bolbro: Liberal Alliances Carsten Bach har enten begået en genistreg eller udstillet sin dovenskab ved at plastre hele bro-gelænderet på Stadionvej til med sine valgplakater - kun afbrudt af partifællen, som lige akkurat kunne klemme sit ansigt indimellem.

Om Carsten Bach har inviteret Frederik Nilausen Dam til at være i mindretal ved brofesten eller sidstnævnte har stjålet en plads fra sin medopstiller for at bryde gelænder-dominansen, ved vi ikke.

Kan du finde det ene ansigt, som bryder mønstret?

Vi forholder os i øvrigt komplet upartiske i valgkampen. Billedet her er hverken taget for at vise støtte eller modstand til den givne politiker eller dennes parti. Skulle man nære tvivl om vores motiver for at lade spalteplads blive udfyldt på denne måde, så minder vi den kære læser om, at også Odenses borgmester - socialdemokraten Peter Rahbæk Juel - blev udsat for samme undren, da seneste kommunalvalg var undervejs.

Her prydede hans ansigt Dyrskuepladsens hegn med 35 sammenhængende ansigter.

I begge tilfælde er motivet for at knipse billedet skabt af en impulsdrevet trang til at dele et morsomt syn observeret på farten.

Så godt grin og godt valg skal det lyde herfra - uanset om du er rød eller blå!

Peter Rahbæk Juel havde hapset sig god plads ved Dyrskuepladsen under kommunalvalget. Foto: Kristian Isaksen
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce