Annonce
Lokalavisen Nordvest

Fra rædsler til varm velkomst: Bolbro skal bestemme sig

Det gamle Horsens Statsfængsel har tidligere afviklet Haunted House med stor succes. Man forstår hvorfor... Foto: Søren E. Alwan

Otte idéer er strøget ind på kandidatlisten til Bolbro Bestemmer. Dem kan borgerne i Bolbro stemme om onsdag 28. november.

Annonce

Bolbro: - Musikcafé i Bolbro Brugerhus. Mulighed for at afholde 4-5 café'er med levende musik, som der ellers ikke ville være mulighed for. Projektet skal skabe fælles oplevelser ved at flytte fredagshyggen ind i den lokale café.

- Integration i Bolbro. Dansktræning, mødregruppe, og kvindecafé for flygtninge i Bolbro. Der søges midler til afholdelse af arrangementer, udflugter og cykler til cykeltræning.

- Høstfest på Provstegårdsskolen. Høstfest med mad, boder og underholdning, hvor alle Bolbroborgere er velkomne.

- "Haunted house" . Der søges om midler til at afholde en meget uhyggelig aften i kælderen under Provstegårdsskolen. For alle børn og unge med stærke nerver!

- Borgermøde i Bolbro Lokalforum. Bolbro Lokalforum har gennem flere år afholdt 4 stormøder årligt med det formål at informere om og koordinere initiativer i bydelen. Der søges om midler til afholdelse af møderne.

- Bolbrodag 2019. Bolbro Lokalforum vil sikre, at der er økonomi til at gennemføre Bolbrodag 2019.

- Velkomst til nye borgere i Bolbro. I de kommende år kommer der mange nye borgere til Bolbro. De skal byde velkommen i fællesskabet i form af velkomstmøder og velkomstpakker.

- Lyt og fortæl - foredrag for nysgerrige børn. Foredrag for børn fra 4 kl. og opefter - forældre må gerne komme med. Måske kan der blive råd til en kendt som Sebastian Klein eller Emil Erichsen.

Afstemning foregår på Provstegårdsskolen onsdag d. 28/11 kl. 16-18.30. Alle borgere fra 10 år og opefter bosiddende i Bolbro Sogn kan stemme. Man skal medbringe sit sundhedskort.

Flygtningene har et godt sted i Bolbro Brugerhus, hvor de frivillige tager sig af dem. Blandt andet ved at cykle, men cykler er ikke gratis, så det ønskes der blandt andet penge til. Foto: Kristian Isaksen
Dansktræning i Bolbro Brugerhus - her i 2015. Mange har draget nytte af samlingspunktets tilbud. Foto: Kristian Isaksen
Det har tidligere været på tale at lave en velkomstpakke til nye borgere i Bolbro. Nu vender idéen sig igen i snakken. Foto: Kristian Isaksen
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce