Annonce
Lokalavisen Nordvest

Frederik VI's Hotel går med i landsdækkende hotelkæde

Frederik VI?s Hotel har koblet sig på Small Danish Hotels med ønsket om øget synlighed, flere weekendgæster og styrket fagligt netværk. Foto: Small Danish Hotels

Med ønsket om større synlighed, et stærkere erhvervsnetværk og udvidelse af kundesegmentet indleder Frederik VI's Hotel i Odense nu et samarbejde med landets største hotelkæde, Small Danish Hotels.

Annonce

Slukefter: Frederik VI's Hotel bliver nu en del af den frivillige hotelkæde, Small Danish Hotels. Kæden, der har 77 kroer, slotte og hoteller fordelt over hele landet, er på mange måder en attraktiv samarbejdspartner for det erfarne hotel, der ligger lidt uden for Odense by. - Small Danish Hotels er en af de stærkeste hotelkæder i Danmark. Her på Frederik VI's Hotel har vi fulgt kæden i nogle år, og de gør det godt på alle parametre både i forhold til forretnings- og fritidssegmenter. Samtidig har vi et produkt, der passer godt ind i det, Small Danish Hotels tilbyder, og vi er sikre på, at vi kan supplere hinanden rigtig godt, siger administrerende direktør for Frederik VI's Hotel, Jens Pedersen.

Small Danish Hotel er - med base i Horsens - en kæde for individuelt ejede danske kroer, hoteller, slotte og herregårde. Jørgen Christensen, som har været direktør i 16 af kædens 37 år, har gennemført en turnaround og tredoblet omsætningen. Foto:Søren E. Alwan
Annonce

Mere synlighed

Hotellet, der startede som en kro helt tilbage i 1822, ligger i naturskønne omgivelser i sin egen lille park, hvor der er rum og plads til at nyde lidt fred og ro - tæt på Odense by.

- Det betyder meget for Frederik VI's Hotel, at vi bliver en del af Small Danish Hotels. Vi får synlighed på en platform, som rigtig mange danskere bruger til at booke overnatninger og weekendophold, og samtidig har Small Danish Hotels bygget et stærkt erhvervsnet op, som vi nu kan tappe ind i. Derudover har vi primært været et kursus- og konferencehotel, men vi vil gerne udvide, så vi også når ud til fritidssegmentet. Det kan Small Danish Hotels hjælpe os med, siger Jens Pedersen.

Annonce

Større efterspørgsel

Med 62 værelser, fine mødefaciliteter samt motionsrum og sanserum kan hotellet være en løsning til større eller mindre firmaarrangementer.

Hotellet er desuden en base for et ophold i hjertet af Danmark, hvor seværdigheder som H.C. Andersens Hus, Den Fynske Landsby og Egeskov Slot ligger inden for kort afstand. Hotellets høje kvalitet og placering tæt på Odense gør samarbejdet værdifuldt for Small Danish Hotels:

- Vi oplever større og større efterspørgsel på hoteller i de danske storbyer, og derfor er vi glade for at indlede et samarbejde med dette dejlige hotel i udkanten af Odense. Det er et attraktivt hotel både for ferie- og forretningsmarkedet. Hotellet deler i høj grad vores værdier, og vi forventer, at det vil blive et populært hotel for vores mange loyale gæster, siger Jørgen Christensen, der er direktør i Small Danish Hotels.

Frederik VI's Hotel bliver Small Danish Hotels' tredje hotel i eventyrkongens by.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce