Annonce
Lokalavisen Nordvest

Grisefest og politikerbrunch: Næsbyhus fejrede 25-året med manér

Rikke Bødker var ikke bleg for at invitere beboerne op til dans. Det er jo ikke hver dag, man kan fejret 25 års jubilæum. Foto: Næsbyhus
Annonce

Næsby: Onsdag den 24. april var der fællesfest for alle beboere og alle personaler med helstegt pattegris, levende musik og fællessang på Næsbyhus.

Fredag den 26. april samledes beboere og personale til fælles brunch med æg fra egen hønsegård. Senere på dagen kom rådmand Søren Windell og holdt en velkomsttale, derudover var der tale fra lederen på Næsbyhus Rikke Bødker og fælles fødselsdagssang, som var skrevet af medarbejdere til lejligheden.

- Vi har valgt at markere vores 25 års fødselsdag, dels fordi vi synes vi har fortjent det og fordi det er en god anledning til at stoppe op i hverdagens daglige rutiner og være sammen på en anden måde. De fælles oplevelser giver både beboere og personale noget andet at være sammen om, grine af og huske på, siger Rikke Bødker.

Det kræver noget særligt af medarbejderne, at arbejde på et specialplejecenter med en meget stor mangfoldighed og en aldersspredning fra 26 år til 101 år.

- Det er med stor stolthed og stor anerkendelse når jeg ser hvordan medarbejdere i samarbejde med beboerne er ansvarsfulde, kreative, modige og handlekraftige i hverdagen, slutter lederen.

Næsbyhus er et specialplejecenter for senhjerneskadede.

Dansen smittede af og pludselig var flere medarbejdere i færd med at svinge træbenet sammen med dem, det hele handler om. Og man kan altså sagtens danse, selvom man sidder i kørestol. Foto: Næsbyhus
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce