Annonce
Lokalavisen Nordvest

I Tarup Center kigger man fremad

Kim Lynbech, centerchef, og Tarup Center, kigger nu fremad. Foto: Hasse Frimodt
Corona restriktonerne er ophævet, hvilket betyder at Tarup Center, igen kan afvikle en masse arrangementer. Læs her, hvad du kan opleve de kommende måneder i Tarup Center.

- Den 10. september blev alle corona restriktioner ophævet, hvilket betyder, at Tarup Center nu endelig igen kan kigge fremad. Vi er et center, der elsker at forkæle vores gæster med arrangementer gennem året, og det har vi ikke været muligt i mere end et år, siger Kim Lynbech, Centerleder.

Tarup Center inviterer nu til en 10 dages lang fødselsdagsfest, som starter med en Open by Night, torsdag den 30. september, hvor der er åbent til kl. 21.

- Open by night bliver med modeshow, smagsprøver og konkurrencer. Vores samarbejdspartner Anlægsfirmaet E. Stein Frandsen, som i år fejrer 50 år, har været så søde at udlodde to gavekort á 3.000 kr., som vi trækker lod om sammen med aftenens andre store præmier, hvor endnu et gavekort på 3000 kr. er i spil. Jeg vil opfordre til, at man altid holder øje med Tarup Centers facebook side, så man ikke går glip af konkurrencer og arrangementer i centret, siger Kim Lynbech.

Annonce
Langøre er tilbage i Tarup Center, nu hvor alle corona restriktioner er ophævet. Pressefoto

Lørdag den 9. oktober er det igen tid for indsamlingen til Støt Brysterne.

- Hobbii, som er en garnbutik i Tarup Center, deler gratis garn ud til alle, der har lyst til at støtte indsamlingen og strikke sløjfer m.m. Efterfølgende bliver håndarbejdet solgt eller udloddet, og pengene går til indsamlingen. Så det er bare med at komme ind og hente garn i Hobbii, og hjem og strikke til det gode formål, siger Kim Lynbech.

Dinosaurene finder også vej til Tarup Center. Det sker fra mandag den 11. oktober til og med onsdag den 3. november, hvor der vil være en stor dinosaur udstilling.

- Dinosaur udstillingen har været på tegnebrættet længe, men ikke været muligt at gennemføre før nu på grund af Corona restriktioner. Men nu kan vi endelig tage folk med 250 millioner år tilbage i tiden – hvis altså man tør. I den periode udstillingen varer, vil man hver lørdag kunne møde en "levende" dinosaur, der går rundt i Tarup Center. Ligeledes vil Professor Rex dele ud af sin store viden om dinosaur udgravninger i efterårsferien, siger Kim Lynbech.

Kom og oplev en udstilling med og omkring dinosauer. Pressefoto

Det er også i efterårsferien at børnene kan glæde sig til at bruge de populære feriekuponer, som gennem årene har været en stor succes i Tarup Center.

Julebageri tilbage

Lørdag den 30. oktober uddeler Tarup Centrets butikker slik til alle Halloween udklædte børn.

- Sidste år var vi virkelig kede af ikke at kunne afholde vores traditionsrige Julebageriet i den oprindelige form. Men det kan vi i år. Fra mandag den 22. november åbner vi Julebageriet, som bager frem til og med den 23. december, siger Kim Lynbech.

Og så er Tarup Center lige nu i gang med planlægningen af et valgmøde lørdag den 6. november i forbindelse med kommunalvalget. Spidskandidater fra de største partier bliver inviteret.

- Vi er egentlig kommet ganske godt igennem Corona krisen. Der skal herfra lyde en kæmpe tak til lokalbefolkningen, som har været trofaste og loyale gæster i centret i det omfang, det har været muligt. Det har betydet, at vi hurtigt er kommet tilbage på sporet, hvor vi rent faktisk oplever, at centrets kunder bruger flere penge. Derfor arbejder vi fortsat hårdt på at udvide Tarup Center. Jeg håber og tror, vi snart kan melde noget konkret ud, hvor vi kan fortælle om en kommende udvidelse på hjørnegrunden Rugårdsvej/Rismarksvej, siger Kim Lynbech.

- Vi har stort set ingen tomme butikslokaler - så vi ser positivt fremad, og glæder os over, at have gæsterne tilbage i Tarup Center. Og til slut skal det lige med, at Normal har åbnet en butik i Tarup Center, at Den nye strøgbutik har fået ny ejer og skiftet navn til Pigernes strøgbutik og at Kornbageren også har åbnet butik, siger Kim Lynbech.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordvest

Du ser ikke Jeppe, men du hører ham, han er: Manden i træboksen

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordvest

Herremøde: Papirfabrikkens historie

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordvest

Mogens husker tydeligt centertøjkongen Preben: Han kunne snakke med alle - og tage en smøg

Lokalavisen Nordvest

I Tarup Center kigger man fremad

Lokalavisen Nordvest

Millionaftale for Korup sikrer et sted til de unge

Lokalavisen Nordvest

35-årige Kristian står tidligt op og arbejder 16 timer i døgnet

Annonce