Annonce
Lokalavisen Nordvest

Odense Giants softball-spillere hentede tre sølvplaceringer

Odense Giants U15-hold spillede DM i Stenløse, hvor det blev til en flot andenplads og sølvpokal til holdet. Privatfoto
Annonce

Odense: Ved DM i softball for U12-drenge i Gladsaxe spillede Odense Giants sig frem til finalen, hvor man mødte Vandals. En rigtig "gyser"-kamp, der bølgede frem og tilbage, men som blev vundet af Vandals 7-6.

Den 22. september mødte Odense Giants U15-hold Hørsholm Hurricans i finalen. En velspillet og dramatisk kamp, der sluttede med sejr til Hørsholm på 6-5. Odense Giants kunne tage de velfortjente sølvmedaljer med sig hjem.

Senest har Odense Giants damer være i ilden med deres anden finalekamp i slutspillet mod Hørsholm Barracudas. Desværre tabte Odense Giants kamp nummer 2 selvom holdet ydede en flot indsats. Holdet er et forholdsvis "nyt hold" - en god blanding af erfarne og helt nye spillere. Så præstationen med at vinde DM sølv er rigtig flot.

Endelig er syv stolte drenge fra Odense Giants udtaget til U16-landsholdets bruttotrup. Bruttotruppen består af 25 spillere. Til april udtages de endelige 17 spillere, som skal repræsenterer Danmark ved EM i Tjekkiet sommeren 2020.

Odense Giants damer vandt sølv ved DM. Privatfoto
Odense Giants U12-hold var i Gladsaxe til DM og efter to sikre sejre og en finalegyser kunne holdet løfte sølvmedaljerne. Privatfoto
Syv stolte drenge fra Odense Giants er udtaget til U16-landsholdets bruttotrup. Landsholdet skal næste år spille EM i Tjekkiet. Privatfoto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce