Annonce
Lokalavisen Nordvest

Odense-organisationer slår pjalterne sammen: Klima-forkæmpere erklærer krig mod affald

Ved Ren Bolbros indsamling i marts 2019 blev der samlet mere end 700 kg. affald sammen. Vær med, når der samles affald igen lørdag den 21. september. Foto: Odense Kommune
Flash Your Trash, Odense Renovation, ’Dit Bolbro – områdefornyelse’ og Ren Bolbro har i år valgt at samarbejde i kampen mod affald. De fire organisationer er gået sammen for at styrke oprydningsindsatsen på World Cleanup Day, lørdag d. 21. september.
Annonce

Bolbro: De har i længere tid gjort det på egen hånd, men nu har to af Odenses affaldsbevægelser valgt at slå pjalterne sammen. Flash Your Trash og Ren Bolbro har i længere tid stået på egne ben i kampen mod affald i naturen, men på årets største indsamlingsdag, World Cleanup Day d. 21. september, går de sammen om at indsamle så meget affald som muligt. De har Odense Renovation og ’Dit Bolbro – områdefornyelse’ med i samarbejdet.

Ved Ren Bolbros affaldsindsamling i marts 2019 mødte op mod 100 beboere fra Bolbro op for at samle affald. De samlede over 700 kg affald i Bolbro. Begge organisationer håber selvfølgelig på at se ligeså mange ivrige affaldssamlere igen i år. Der er både plads til og brug for alle, der kan hjælpe – uanset om det kun er en time eller hele dagen.

Ca. 100 børn og voksne var med, sidst der blev samlet affald i Bolbro. Her en flok, der er i gang ved krattet på Middelfartvej. Foto: Odense Kommune

Efter affaldsindsamlingen sorteres det indsamlede affald med hjælp fra medarbejdere fra Odense Renovation. Udover sortering vil der være en dialog om, hvad vi kan bruge vores affald til, og den værdi, som mange af tingene stadig har.

I et forsøg på at gøre op med den brug-og-smid-væk-kultur, vi har i dag, tager vi en snak om, hvordan ting, vi ikke længere mener, vi har behov for, kan bruges igen og skabe værdi for andre.

Affaldsindsamlingen lørdag den 21. september kl. 10 starter to forskellige steder i Bolbro:

På p-pladsen ved Tietgenskolen på Elmelundsvej og ved indgangen til militærområdet over for Netto på Rismarksvej.

Medbring gerne selv handsker, affaldstang, poser og en spand. Arrangementet slutter hos Odense Renovation. Find mere information på Facebook under begivenheden ”World Cleanup Day – i Bolbro, Odense V” eller kontakt Cindy Frederiksen fra Ren Bolbro på cilf@odense.dk

Gad vide om kondomet her stadig smager af vanilje... Foto: Odense Kommune
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce