Annonce
Lokalavisen Nordvest

Opsiger halinspektør gennem 16 år: Lokal hal har store planer om udvidelse

Stige Hallen som den ser ud i dag. I fremtiden er planen, at den lille sportshal skal blive langt større og indeholde mange flere faciliteter end nu. Foto: Kortforsyningen, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering
En større udvidelse af Stige Hallen kan være på vej, og i den forbindelse har hallens bestyrelse valgt at opsige halinspektør gennem 16 år Lars Jensen.

Stige: En langt større hal med endnu flere funktioner.

Det er drømmen hos bestyrelsen for Stige Hallen, som i øjeblikket arbejder med ambitiøse planer for fremtiden, der blandt andet involverer et ønske om at udvide og udbygge hallen.

- Vi vil lave en omstrukturering af den måde, hallen kører på i dag og ønsker at gøre den mere til et samlingspunkt i vores lokalområde, og vi synes, det er det rigtige tidspunkt nu, fordi der er en masse nybyggeri i gang i øjeblikket, så der vil komme en masse nye borgere til området de kommende år, siger bestyrelsesformand, Mogens Henriksen.

Annonce

Hallens bestyrelse har flere ideer til, hvilke faciliteter, der skal gøres plads til i forbindelse med en udvidelse, men inden de går i detaljer, vil de gerne have lokalbefolkningens holdning til, hvad fremtidens hal skal indeholde. Det skal ske ved et borgermøde, som der snart vil blive indkaldt til.

- Vi synes, borgerne skal være med til at præge det, forklarer Mogens Henriksen, som dog kan sige, at ambitionen er, at hallen i fremtiden skal "fungere som et naturligt samlingspunkt for borgere, foreninger og arrangementer, der samler os på tværs af generationer".

Afsked med mangeårig inspektør

I forbindelse med de nye planer for Stige Hallen har bestyrelsen også besluttet, at der skal en ny mand i spidsen for hallen. Derfor har man netop opsagt Lars Jensen, som har været halinspektør gennem de seneste 16 år. Han har sidste arbejdsdag 30. september.

- Det bliver et fuldstændig andet job i fremtiden med nogle helt andre funktioner, blandt andet noget administrativt, forklarer Mogens Henriksen, som understreger, at samarbejdet med Lars Jensen har fungeret upåklageligt i de mange år.

- Vi har været glade for ham, han er dygtig og har passet sit arbejde, siger han.

Den nye stilling som centerleder vil blive slået op i den nærmeste fremtid, oplyser Mogens Henriksen.


Vi vil lave en omstrukturering af den måde, hallen kører på i dag og ønsker at gøre den mere til et samlingspunkt i vores lokalområde, og vi synes, det er det rigtige tidspunkt nu, fordi der er en masse nybyggeri i gang i øjeblikket.

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Tragedie efter tragedie gav politimanden Ole PTSD: Nu hjælper han andre i samme situation

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Kun et hul i jorden nu og først færdigt næste år: Men alt er allerede udlejet

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Ny skov bliver indviet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordvest

Her er mit yndlingstræ - har du et?

Lokalavisen Nordvest

Efter fire år, coronabøvl, forsikringsudfordringer og afslag fra kommunen har hjemløs skulptur endelig fået en plads

Lokalavisen Nordvest

Arne har været aktiv i den samme bestyrelse i 41 år: Nu er han blevet hædret for sit arbejde

Ugeavisen Odense

Hvad skal vi undersøge for dig?

Lokalavisen Nordvest

Ulla blev hædret for næsten 50 års frivillighed

Lokalavisen Nordvest

De jubler i Paarup: Nu ruller millionerne ind til renovering af skolen

Lokalavisen Nordvest

Her er Baloo, han er terapihund og ham kan du leje

Annonce