Annonce
Lokalavisen Nordvest

Pengeregn og juletræstænding i Korup

Juletræet skal tændes i Korup. Foto: Mette Mørk

Korup: - Det er med stor glæde og stolthed at vi kan meddele, at Korup for tredje år i træk har ansøgt om OG modtaget 200.000 kroner fra Borgerne Bestemmer-puljen under Odense Kommune.

Det er fantastisk og giver endnu engang mulighed for at små og store projekter kan blomstre op i vores dejlige bydel.

De to foregående år har vi afholdt selve afstemningen den sidste fredag i november – og så har vi tændt Korups store juletræ. Det kan ikke lade sig gøre i år, da vi først sent hen i efteråret fik besked om, at vi havde vundet.

Annonce

Men I skal ikke snydes for juletræ i år!

Fredag den 27. november 2020. kl. 15.00 tænder vi Korups juletræ, foran Fakta, og medlemmer af styregruppen fra Korup Blomstrer vil være til stede og uddele flyers og få en snak med borgerne. Vi kan, grundet Corona, jo desværre ikke uddele noget spiseligt – det har borgerne til gode til selve afstemningsdagen, som er planlagt til 7. marts 2021.

Som noget nyt, er det i år besluttet at kr. 100.000,- skal øremærkes til projekter der støtter op om frivillige og frivilliges indsatser indenfor den nære velfærd. Den nære velfærd handler først og fremmest om den omsorg og pleje, som ydes for de yngste og de ældste borgere (samt borgere med særlige behov) i vores lokalområde. Men den nære velfærd handler også om livet på den lokale skole og om at komme fx ensomhed til livs.

Det kunne fx være projekter, der gør det nemmere at blive/være frivillig på velfærdsområdet. Det kunne også være projekter, der arbejder sammen med allerede eksisterende frivillige indsatser på den nære velfærd i vores lokalområde – eller de kunne indeholde elementer, der handler om at skabe sammenhold på tværs af generationer, hvor unge hjælper ældre eller måske omvendt.

Læg allerede nu hovedet i blød - tænk stort og småt - hvordan skal pengene bruges? Det er op til os alle sammen - for VI bestemmer hvordan Korup skal blomstre i 2021

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce