Annonce
Lokalavisen Nordvest

Populær fodboldskole: TPI meldte udsolgt allerede i december

Ringe er sat op i to mål og fotografen har sat sig ind i midten af det hele for at få det bedste shot af de koncentrerede børn. Foto: Kristian Isaksen
De frivillige ledere og trænere kan klappe sig selv på skuldrene i TPI. Blandt andet for deres engagement på fodboldskolen, men også for arbejdet op til. Ingen andre steder i landet har kunnet melde udsolgt så hurtigt som her.
Annonce

Tarup/Paarup: Allerede i december kunne Mads Juncher læne sig tilbage.

Som leder af fodboldskolen i TPI konstaterede han, at der var udsolgt. Hele 96 friske drenge var klar til at bruge lidt af sommeren på det, de alle elsker så højt.

- Måske var det almindeligt, det gik så stærkt. Det er første gang, jeg er leder for den, så jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente. Men det var det ikke. Jeg fulgte lidt med hos de øvrige klubber i Odense og kunne se, at vi var langt foran dem. Faktisk var vi den fodboldskole i landet, der måtte melde udsolgt hurtigst. Vi udvidede tre gange undervejs og alligevel endte det med, at 12 kom på venteliste.

Hvordan kan det være gået så stærkt?

- Jamen vi satte os ned og lavede nærmest en marketingsstrategi. Vi fristede forældrene med idéen om, at de kunne sende sønnike af sted og selv holde fri eller tage på arbejde med god samvittighed frem for, at det var et spørgsmål om at undvære børnene. Løbende lagde vi nogle opdateringer ud, hvor vi fortalte, hvordan det stod til med antallet, og at der var fart på og få pladser tilbage og sådan. Lidt som en festivalarrangør ville gøre det.

Måske var det almindeligt, det gik så stærkt. Det er første gang, jeg er leder for den, så jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente. Men det var det ikke. Jeg fulgte lidt med hos de øvrige klubber i Odense og kunne se, at vi var langt foran dem. Faktisk var vi den fodboldskole i landet, der måtte melde udsolgt hurtigst. Vi udvidede tre gange undervejs og alligevel endte det med, at 12 kom på venteliste.

Annonce

En pligt at hjælpe til

Det bar frugt og selvom elementer af tilfælde kan spille ind, så har TPI øget deltagerantallet med 50 procent fra året før, hvor der var 63 børn med.

- Vi er selvfølgelig begunstigede af, at der bor mange familier herude, som også vil benytte sig af et initiativ som dette. Men en så stor stigning og en så hurtig melding om udsolgt, må vi næsten også tage lidt af æren for, siger Mads Juncher.

Som barn deltog han ved en håndfuld fodboldskoler og han har selv været frivillig hjælper senere hen. Det er derfor, han vælger at være her.

- Jeg synes, det er min pligt. Jeg har fået så meget ud af fodboldskolen og klubben, at jeg bliver nødt til at give lidt tilbage. Men det er nu heller ikke det dummeste frivillige arbejde. Børnene elsker det. Der er en glæde i deres øjne og forældrene takker os for indsatsen. Vi nyder den her uge, siger Mads Juncher.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce